ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008

Απόλλων - O.Φ.H. 1-1 (16η Αγωνιστική)

Ο Απόλλων Καλαμαριάς ήταν ανώτερος, έχασε σωρεία ευκαιριών, ωστόσο ο ΟΦΗ κατάφερε να φύγει από το "Καυτανζόγλειο" με το βαθμό της ισοπαλίας. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιημένους μόνο τους φιλοξενούμενους... Ταραλίδης (18') και Περόνε (70') οι σκόρερ. Ο τελευταίος αποβλήθηκε στο 79' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι γηπεδούχοι από το πρώτο λεπτό ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και θέλησαν να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες που θα τους έδιναν την δυνατότητα να "καθαρίσουν" το ματς. Και αν στο πρώτο σκέλος άγγιξαν το άριστα, στο δεύτερο δεν έπιασαν ούτε τη βάση!

Το κακό για τους "ροσονέρι" δεν είναι ότι δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Τζόρβα, αλλά και το ότι στη μοναδική ουσιαστική αντεπίθεσή του ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Μετά το γκολ του Ταραλίδη η ομάδα του Κατσαβάκη δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να απειλήσει ουσιαστικά τους φιλοξενούμενους.

Στο β' σαρανταπεντάλεπτο η εικόνα του παιχνιδιού ήταν η ίδια. Η μοναδική διαφορά σε σχέση με το πρώτο μέρος ήταν ότι οι γηπεδούχοι οι οποίοι δημιούργησαν και πάλι αρκετές ευκαιρίες κατάφεραν να σκοράρουν. Συγκεκριμένα στο 69’ ο Απόλλωνας βρέθηκε ξανά στην επίθεση. Ο Μπρίτο που πέρασε όλη την άμυνα του ΟΦΗ, έκανε το σουτ, η μπάλα όμως δεν πέρασε την γραμμή, με τον Περόνε όμως που ακολουθούσε, να κάνει την προβολή και να πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 81’, ο Περόνε σε μια αψυχολόγητη ενέργεια έπιασε την μπάλα με το χέρι και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Χαραλαμπίδη. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί για την άμυνα των Κρητικών. Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κάποια μεγάλη φάση και έτσι το παιχνίδι έμεινε στο 1-1.

Μετά το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για κάποιες από τις υποδείξεις του διαιτητή της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης

Κίτρινες κάρτες: Σαρακατσάνος, Περόνε, Καραλιόπουλος – Ταραλίδης, Σταυρακάκης
Κόκκινες κάρτες: Περόνε (δεύτερη κίτρινη)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων: Κόβατς, Γαλανόπουλος, Μουράφσκι, Περόνε, Μπούσι, Φαβάλι, Κόλτσης, Σαρακατσάνος (81` Καραλιόπουλος), Σίκοφ, Βέλα Τζούνιορ (58` Παπαδόπουλος), Ουέλινγκτον (62` Μπρίτο).

ΟΦΗ: Τζόρβας, Μπαρκαουάν, Αρβανίτης (76` Μονιάκης), Ταραλίδης, Σίμιτς, Πίτσος, Πόποβιτς, Νουαφόρ, Ισά, Κουνενάκης (46` Σταυρακάκης)., Γκέρμπερ (71` Ντρούλιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου