ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Απόλλων - Kαλαμάτα 2-1 (2η Αγωνιστική)

Αγχωτική, αλλά πολύτιμη νίκη σημείωσε ο Απόλλων επί της Καλαμάτας, με σκορ 2-1. Πολύ γρήγορα και με στόχο τον αιφνιδιασμό οι κοκκινόμαυροι απείλησαν τους φιλοξενούμενους με τους Τσάτσο (3') και Λεοζίνιο (9') δείχνοντας τις προθέσεις τους αλλά και την επιμονή για την νίκη . Η προσπάθεια των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 14' όταν ο Παπαποστόλου με πλασέ άνοιξε το σκορ δίνοντας το έναυσμα για πανηγυρισμούς. Όμως αυτό ήταν μία «φωτοβολίδα» καθώς δεν υπήρξε η συνέχεια. Αντί το προβάδισμα να δώσει «αέρα» στους γηπεδούχους συνέβη τον αντίθετο. Η Καλαμάτα ανασυντάχθηκε , επέβαλε τον ρυθμό της ,δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την … ισοφάριση. Στο 34’ κτύπησε «καμπανάκι» στην εστία του Απόλλωνα καθώς ο Τάσιτς δεν ισοφάρισε με τον Μπαρμπούδη να διώχνει την μπάλα κόρνερ που ωστόσο στη συνέχεια της φάσης ο Κουτσόπουλος είπε όχι στη κεφαλιά του Καούνου. Ότι δεν κατάφερε να κάνει στη προηγούμενη φάση ο Καλαματιανός το πέτυχε στο 40' αφού εκμεταλλεύτηκε κακή συνεννόηση Λαμπρόπουλου –Κουτσόπουλου ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά , ζήτησαν επίμονα το γκολ , το οποίο κατάφεραν να πετύχουν στο 56' με τον Θ. Παπαδόπουλο ύστερα από σέντρα του Τσάτσου. Προηγουμένως όμως, οι Πόντιοι είχαν φθάσει στη κοντά στην επιτυχία όταν η κεφαλιά του Λαμπρόπουλου έφυγε ελάχιστα άουτ. Από το σημείο αυτό η υπεροχή ανήκει στην Καλαμάτα η οποία πέσε ασφυκτικά τον Απόλλωνα δίχως ωστόσο να πετύχει την ισοφάριση.
Να σημειώσουμε ότι ο διαιτητής μοίραζε κίτρινες κάρτες στους παίκτες της ομάδας μας χωρίς ιδιαίτερο λόγο, ενώ αντίθετα δεν έδειχνε την κίτρινη κάρτα σε σκληρά και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των αντιπάλων.

Διαιτητής: Γκιόλιας
Κίτρινες: Μπαρμπούδης, Παπαποστόλου, Leozinho, Κουτσόπουλος, Μπριλλάκης, Πουρτουλίδης, Παπαδόπουλος Θόδωρος

Οι συνθέσεις:
Απόλλων: Κουτσόπουλος, Κοντοδήμος (16' Παπαδόπουλος Θόδωρος), Μπαρμπούδης, Παπαδόπουλος Νίκος του Χρήστου, Leozinho, Παπαποστόλου, Oumouri, Souare (74' Ψιάνος), Peeters, Τσάτσος (64' Μπεκιάρης), Λαμπρόπουλος

Καλαμάτα: Κοψαχείλης, Δέδες, Πλάτανος (46' Τρούλλης), Grimes (70' Βαβάτσικος), Μπριλλάκης, Tasic (77' Fonseka), Πουρτουλίδης, Καούνος, Σπυριδάκης, Vervalle, Luciano

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου