ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Αήττητος Πρωταθλητής ο Απόλλωνας!

Το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής κατηγορίας κατέκτησε ο Απόλλωνας, παραμένοντας αήττητος σε 32 αγώνες! Με 88 βαθμούς, 28 νίκες και 4 ισοπαλίες η ομάδα των Ποντίων κατέκτησε πανάξια την πρώτη θέση στον 2ο Όμιλο και επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 2 πέτρινα χρόνια!

Συγχαρητήρια αξίζουν στους ποδοσφαιριστές και προπονητές της ομάδας μας, που πάλεψαν και κατέκτησαν την πρώτη θέση, μια πρωτιά που αποτελεί ρεκόρ σε όλη την Ελλάδα, καθώς ο Απόλλων είναι η μόνη ομάδα σε όλες τις κατηγορίες που κατέκτησε το πρωτάθλημα χωρίς ούτε μία ήττα! Συγχαρητήρια επίσης στη διοίκηση του συλλόγου και ιδίως σε αυτούς που συνέβαλαν οικονομικά και παρά τις δυσκολίες κράτησαν όρθιο το σύλλογο, καθώς και στον Όμιλο Φίλων Απόλλωνα Πόντου, η βοήθεια του οποίου ήταν κομβικής σημασίας για την επάνοδο του Απόλλωνα! Ένα μεγάλο μπράβο και στον κόσμο της ομάδας, σε όλους εκείνους που ακολουθούσαν τον Απόλλωνα παντού, εμψυχώνοντας τους παίκτες μας και έδειξαν ότι ο λαός του Απόλλωνα είναι πλέον παρών και επέστρεψε στο γήπεδο, παρά την απογοήτευση των προηγούμενων ετών, ενώ με αποκορύφωμα την παρουσία 4.500 φιλάθλων στον αγώνα με το Κορδελιό, απέδειξαν ότι ο Απόλλων είναι ομάδα Α' Εθνικής!

Όπως όλα δείχνουν ο Απόλλων αναγεννιέται από τις στάχτες του! Για να επιστρέψει όμως η ομάδα εκεί που της αρμόζει χρειάζεται η στήριξη όλων! Η Δ' Εθνική αποτελεί για τον Απόλλωνα παρελθόν, τα δύσκολα όμως έρχονται! Πρέπει λοιπόν όλοι οι Απολλωνιστές να παραμείνουμε στο πλευρό του συλλόγου και να στηρίξουμε τον Απόλλωνα ακόμη περισσότερο, καθώς η επόμενη μέρα αναμένεται δυσκολότερη...

Υ.Γ.: Συγχαρητήρια επίσης στην ομάδα Βόλλεϋ του Απόλλωνα που παρέμεινε για ακόμα μία χρονιά στην Α1 κατηγορία, καθώς και στην ομάδα Μπάσκετ Γυναικών για την επάνοδο της στην Α1 Εθνική!

Ο Απόλλων ποτέ δεν πεθαίνει!
Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη!
Απόλλων - Πόντος - Προσφυγιά 

2 σχόλια:

  1. μπραβο για την δουλεια που κανετε !!σταυρουπολη θυρα 2!ολοι κοντά στον Απόλλωνά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apollon 8imisou i tiflida mazi sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή