ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Σοβαρευτείτε πριν χαθεί η άνοδος!

Μετά από μία ακόμα «γκέλα» της ομάδας μας, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί! Απομένουν 8 μόνο αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και η ομάδα μας βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από την 1η θέση και σε απόσταση αναπνοής από τις ομάδες που μας ακολουθούν. Παρόλο που ο Απόλλων αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο νοικοκυρεμένη ομάδα της κατηγορίας, υπερέχοντας σε όλους τους τομείς, η αγωνιστική εμφάνιση των παικτών μας και τα άσχημα αποτελέσματα, θέτουν την άνοδο του Απόλλωνα σε κίνδυνο. Δεν ξέρουμε τι φταίει, ξέρουμε όμως ότι η κατάκτηση της 1ης θέσης της βαθμολογίας και η άνοδος στη Β’ Εθνική κατηγορία αποτελεί μονόδρομο! 

Αγαπητοί ποδοσφαιριστές και κύριε προπονητή, δικαιολογίες δεν υπάρχουν πλέον! Όλοι εσείς που έχετε την τιμή να φοράτε τη βαριά φανέλα του Απόλλωνα, οφείλετε να παλεύετε σε κάθε αγώνα και να τα δίνετε όλα για τη νίκη! Στους εναπομείναντες αγώνες η νίκη είναι υποχρεωτική! Περιθώρια για απώλειες βαθμών δεν υπάρχουν. Πρέπει επιτέλους να αντιληφθείτε σε ποια ομάδα αγωνίζεστε! Έχετε ιστορικό χρέος να ανεβάσετε την ομάδα, γι’ αυτό και σε κάθε αγώνα θα πρέπει να ματώνετε τη φανέλα! Όποιος δε θέλει ή δεν μπορεί, να αποχωρήσει εδώ και τώρα! Οποιαδήποτε σκέψη για μπαράζ, ή άλλες «καραμπόλες» πρέπει να εκλείψει. Απαιτούμε να παλέψετε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Οτιδήποτε άλλο θέτει σε κίνδυνο ακόμα και την ύπαρξη του μοναδικού γνήσιου εκπροσώπου του ποντιακού ελληνισμού, του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Σοβαρευτείτε λοιπόν πριν να είναι αργά!

Όσο για τον κόσμο της ομάδας, φίλοι συν-Απολλωνιστές, πρέπει σε κάθε αγώνα όλοι να είμαστε στο γήπεδο! Να γεμίζουμε όλη την κερκίδα! Ανεξαρτήτων αποτελεσμάτων πρέπει να στηρίξουμε το σύλλογο και τη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση. Μιας διοίκησης, που ίσως για πρώτη φορά αποτελείται από καθαρούς και γνήσιους Απολλωνιστές, που δίνουν μεγάλο αγώνα για την επιβίωση και επάνοδο του Απόλλωνα! Στη δύσκολη εποχή που ζούμε πρέπει ο καθένας μας, με όποιον τρόπο μπορεί να συμβάλλει από τη μεριά του και να βοηθήσει το σύλλογο. Ο καθένας από εμάς να γίνει ενεργό μέλος της Παμποντιακής Λαϊκής Βάσης του Απόλλωνα. Καταλάβετε το όλοι: Λεφτά και μεγαλομέτοχοι δεν υπάρχουν! Γι’ αυτό πρέπει όλοι να βοηθήσουν και να βάλει ο καθένας το λιθαράκι του, για τη συνεχή οικονομική και όχι μόνο στήριξη του συλλόγου. Μόνο όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Απόλλων - Πόντος - Προσφυγιά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου