ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Όλοι στο γήπεδο για τη μεγάλη ανατροπή!

Αυτή την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 5:00μμ. η ομάδα μας αγωνίζεται εντός έδρας κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου. Πρόκειται για έναν αγώνα που θα κρίνει την άνοδο, καθώς ο Απόλλων αγωνίζεται ενάντια στον κύριο αντίπαλο του και οι τρεις βαθμοί της νίκης μετράνε διπλά! Με νίκη ο Απόλλων επανέρχεται δυνατά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης, ενώ με ήττα τα περιθώρια στενεύουν... 

Πέντε αγώνες έχουν μείνει μόνο... πάμε για το απόλυτο σερί! Πάμε, έστω τώρα στο τέλος του πρωταθλήματος, να επαναλάβουμε το περσινό θαύμα, όπου η κοκκινόμαυρη αμαξοστοιχία ήταν αήττητη, κερδίζοντας τον έναν αγώνα μετά τον άλλο! Πάμε για τη μεγάλη ανατροπή!

Στον προηγούμενο αγώνα και με την αλλαγή τακτικής, φάνηκε ότι η ομάδα άρχισε να ξυπνάει. Χρέος όλων των Απολλωνιστών πλέον να γεμίζουμε το γήπεδο σε κάθε αγώνα! Αρχής γενομένης από τον αγώνα με το Γάζωρο. Συναπολλωνιστές είναι στο χέρι μας να κάνουμε όλη την Ελλάδα να παραμιλάει, όπως στον περσινό αγώνα με το Κορδελιό, όπου 4500 Απολλωνιστές έδειξαν σε όλους ποιος είναι ο Απόλλων! Όπως και πέρυσι λοιπόν, έτσι και φέτος με το Γάζωρο, πάμε ΟΛΟΙ στο γήπεδο να πάρουμε τη μεγάλη ΝΙΚΗ! Μια νίκη την οποία εάν δεν μπορούν οι παίκτες της ομάδας να πάρουν, θα την ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!

Αυτή την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Καλαμαριά, στο γήπεδο του Απόλλωνα! Αφήστε τους καναπέδες, τα καφενεία, τις καφετέριες, τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα και ελάτε στο γήπεδο! Απολλωνιστές, Πόντιοι, Καλαμαριώτες ελάτε όλοι στο γήπεδο να σηκώσουμε ψηλά την αθλητική σημαία του Πόντου, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς! Όλοι μαζί ενωμένοι να στηρίξουμε την ομάδα μας!

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου