ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Χάθηκε η χρονιά!?

Λήξη του πρωταθλήματος και ο Απόλλων αυτοκτόνησε, μένοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας! Παρά τις φωνές και τις εκκλήσεις μας... οι ποδοσφαιριστές μας συνέχισαν να κοιμούνται και απέδειξαν πόσο "λίγοι" είναι. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως του Χατζι (ο οποίος όλη τη χρονιά έτρεχε και πάλευε περισσότερο και από τους εικοσάχρονους..), κανείς άλλος δεν τίμησε τη βαριά κοκκινόμαυρη φανέλα. Παίκτες χωρίς πάθος, χωρίς θέληση, καθ' όλη τη χρονιά (εκτός ελαχίστων αγώνων) έδειχναν να αδιαφορούν για την πορεία της ομάδας μας. 

Το ίδιο σκηνικό και χτες... Σε έναν αγώνα δίχως αύριο κατάφεραν να χάσουν την άνοδο! Παίζοντας με το ίδιο μοτίβο, όπως στους περισσότερους φετινούς αγώνες, πήραν στις καθυστερήσεις του αγώνα το βαθμό της ισοπαλίας (1-1 με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης). Ένας βαθμός που δεν έχει καμία αξία, αφού χάθηκε η σίγουρη συμμετοχή μας στα μπαράζ, καθώς και η υπό προϋποθέσεις κατάκτηση του πρωταθλήματος! 

Βέβαια, εκκρεμούν κάποιες ενστάσεις, που μπορούν να οδηγήσουν τον Απόλλωνα στην άνοδο... Όμως για μας δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Οι αγώνες κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν! Αυτός που έχει την τιμή να φορά την κοκκινόμαυρη φανέλα, είναι υποχρεωμένος να τα δίνει όλα και να παλεύει για τη νίκη! Σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως συνθηκών, διαιτησιών, ικανοτήτων και εξωαγωνιστικών παραμέτρων. 

"Κύριοι" ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θα έπρεπε να ντρέπεστε! Είστε απαράδεκτοι! Είστε γελοίοι! Καταστρέψατε τους κόπους μιας χρονιάς, καταστρέψατε τα όνειρα των χιλιάδων Ποντίων-Απολλωνιστών! Οδηγήσατε την ομάδα μας σε διάλυση! Ναι σε διάλυση, γιατί πλέον κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει στη συνέχεια και αν η ομάδα αυτή θα έχει μέλλον. Φέρατε στη μνήμη μας.. τον κατάπτυστο αγώνα με την Καλαμάτα, κατά τον οποίο χάθηκε η άνοδος στην Α' Εθνική... Αρκετοί από εσάς, έπαιζαν σε εκείνο τον αγώνα... Η ιστορία τελικά δε σας δίδαξε τίποτα; 

Όσο για τους προπονητές... σίγουρα έχουν την ευθύνη που τους αναλογεί, αλλά το γεγονός ότι η αγωνιστική κατάσταση παρέμεινε σχεδόν ίδια, παρά την αλλαγή τριών προπονητών, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι εσείς "αγαπητά" μας παικτάκια είστε υπεύθυνοι για την κατάντια της ομάδας μας. Εσείς και η αδιαφορία σας!

Όντας οι καλύτερα πληρωμένοι ποδοσφαιριστές της κατηγορίας, έχοντας τις καλύτερες συνθήκες, αποδείξατε πόσο αχάριστοι είστε, φτύνοντας ουσιαστικά τον τρανό Αχιλλέα, που μάτωσε για το σύλλογο! Άραγε, έχετε το θάρρος να του ζητήσετε μία συγνώμη; 

Δυστυχώς, πλέον περιμένουμε τις εξωαγωνιστικές αποφάσεις και τις πιθανές συγκυρίες που θα προκύψουν από την κατάσταση των ομάδων της Β' Εθνικής. Εάν "κύριοι" ποδοσφαιριστές κάνατε το καθήκον σας, τώρα θα είμασταν πρώτοι και με διαφορά! Μετά από αυτά να είστε σίγουροι, ότι δεν πρόκειται να βρεθείτε σε καμία μεγαλύτερη ομάδα. Η "ντόλτσε βίτα" τέλος... Ώρα να γυρίσετε στα χωριά σας λοιπόν... Κλείνουμε λέγοντας σας το εξής: Ντροπή σας!

Ο Απόλλων ποτέ δεν πεθαίνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου