ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Απόλλων - Ξάνθη 1-0 (28η Αγωνιστική)

Επιτέλους νίκη για τον Απόλλωνα μετά από 5 αγωνιστικές (τελευταία φορά ήταν με Βέροια στις 2/3 με 1-0). Ο Απόλλων κέρδισε 1-0 την Ξάνθη με γκολ του Μπάρκογλου στο 89' και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της σωτηρίας, ειδικά αν επιστραφούν οι βαθμοί που του αφαιρέθηκαν.

Οι απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών και από τις δύο ομάδες είχαν σαν αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να μην έχει ποιότητα. Μέχρι τη λήξη του πρώτου 45λεπτου οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, δίχως συγκινήσεις και πολλές ευκαιρίες. Πιο συγκεκριμένα, Απόλλων και Ξάνθη απείλησαν από μία φορά την αντίπαλη εστία: Στο 8' ο Μπάρκογλου εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ζουέλα στην άμυνα, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Ξάνθης, με τον Ζουέλα να πιάνει την κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Το κάκιστο ποιοτικά δεύτερο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες «αμπαρωμένες» στις άμυνες τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα καμία από τις δύο να μην απειλήσει την αντίπαλη εστία μέχρι το 89', όταν ο Μπρίτο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μπάρκογλου με δυνατή κεφαλιά παραβίασε την εστία του Γκσπούρνινγκ. Το τελικό 1-0 μόνο ικανοποίηση έφερε στην ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη, καθώς με ισοπαλία ο Απόλλων έπαιρνε και μαθηματικά την άγουσα για την Β' Εθνική.

Διαιτητής: Πολατιάν
Κίτρινες: Μπούσι, Σαρακατσάνος - Μπέρτος, Σταθάκης
Κόκκινες: Μπούσι (90'+, 2η κίτρινη) - Γκρζέλακ

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κελπέκης, Φαβάλι, Σαρακατσάνος, Μπρίτο, Μπούσι, Μπάρκογλου, Γαλανόπουλος, Βέλα Τζούνιορ, Καραμανλής (46΄ Χετεμάι), Κόλτσης, Καραλιόπουλος.
ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνινγκ, Κωστούλας, Ζουέλα, Ρίκκα, Γκρζέλακ, Διγκόζης, Μπέρτος, Γιουράσοφσκι (21΄ Σταθάκης), Φλίσκας, Πένκο (70΄ Χασομέρης), Άλβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου