ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Ο Απόλλων στους Ποντίους!

Φίλοι Πόντιοι! Ο μεγαλύτερος αθλητικός ποντιακός σύλλογος, ο Απόλλωνας της Καλαμαριάς σας χρειάζεται. Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα, της ομάδας των απανταχού Ποντίων, βρίσκεται υπό διάλυση. Μετά την πτώση στη Β' Εθνική κατηγορία, όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει θέληση και όραμα από την υπάρχουσα διοίκηση του συλλόγου για επανάκαμψη. Ένα όραμα που δεν υπήρξε ποτέ από αυτή τη διοίκηση, στόχος της οποίας ήταν και είναι όπως φαίνεται η προώθηση και το ξεπούλημα παικτών. Ο Απόλλων έχει πλέον απαξιωθεί από όλους, "μικραίνει" συνεχώς και οδηγείται σε διάλυση σε όλους τους τομείς, ενώ ταυτόχρονα οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν διασπαστεί και γυρίζουν την πλάτη στην ομάδα, όντας απογοητευμένοι από τη μέχρι τώρα πορεία της.

Φτάνει πια! Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ήρθε η ώρα της μεγάλης αλλαγής. Ήρθε η ώρα ο Απόλλων να ξεφύγει από τη μετριότητα και να μεγαλουργήσει. Ήρθε η ώρα ο Απόλλων να περάσει σε χέρια Ποντίων και Απολλωνιστών, σε χέρια ανθρώπων που έχουν όραμα και φιλοδοξία να σηκώσουν το σύμβολο του Πόντου και να οδηγήσουν τον Απόλλωνα ψηλά.

Καλούμε όλες τις Παμποντιακές Ομοσπονδίες, όλους τους Ποντιακούς Συλλόγους του κόσμου να ενωθούν σε μια κοινή προσπάθεια αναστήλωσης της ομάδας των Ποντίων και να αναλάβουν τις τύχες αυτού του συλλόγου. Με τη βοήθεια όλων των ποντιακών οργανώσεων, να δημιουργηθεί μια μεγάλη Παμποντιακή λαϊκή βάση, η οποία θα αποτελείται από Ποντίους από όλη την Ελλάδα και από οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, θα συνδράμει στην οικονομική και όχι μόνο ενίσχυση του Απόλλωνα και θα εκλέγει τα άτομα που θα βρίσκονται στο τιμόνι του συλλόγου. Παράλληλα, η ομάδα του Απόλλωνα να επανδρωθεί από άξιους αθλητές, στην πλειοψηφία τους ποντιακής καταγωγής, οι οποίοι θα αγωνίζονται εκπροσωπώντας το ποντιακό στοιχείο. Να ολοκληρωθεί το γήπεδο του Απόλλωνα και να μετονομαστεί σε "Παμποντιακό Στάδιο", ένα στάδιο που θα αποτελεί όχι μόνο την ιστορική έδρα του Απόλλωνα, αλλά θα αποτελεί την έδρα-τόπο συνάντησης ολόκληρου του Ποντιακού Ελληνισμού και εκτός από τα αθλητικά δρώμενα της ομάδας θα λαμβάνουν χώρα και διάφορες ποντιακές-πολιτιστικές εκδηλώσεις. Τέλος, ο Απόλλωνας σηκώνοντας το λάβαρο του Πόντου, να προβάλει συνεχώς στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας και γιατί όχι και της Ευρώπης, τον Ποντιακό Ελληνισμό και το πάγιο αίτημα του για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Πόντιοι, Απολλωνιστές στηρίξτε τον Απόλλωνα! Ελάτε και πλαισιώστε το μεγαλύτερο αθλητικό ποντιακό σύλλογο, την αγαπημένη ομάδα όλων των Ποντίων, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Απόλλων ανήκει στο λαό του!
Ο Απόλλων στους Ποντίους!
ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΟΝΤΟΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

2 σχόλια:

  1. Όμορφο το κείμενό σας, μέσα από αυτό αναδύεται η αγάπη σας για τον Απόλλονα, την ομάδα των Ποντίων, καθώς και η ευαισθησία σας για το θέμα της διατήρησης και διάδοσης του Ποντιακού Πολιτισμού στους Έλληνες και σε όλο τον κόσμο, ενάντια στην κατασυκοφάντηση και τα αίσχη που ακούγονται από ανθελληνικά συμφέροντα και προσβάλλουν και τη μνήμη των Ποντίων αλλά και τη νοημοσύνη μας!

    Ριζοσπαστικές οι ιδέες σας, χρειάζονται ανθρώπους με όραμα για την υλοποίησή τους και όχι "μεγάλα αφεντικά" που τα ιδανικά και οι αξίες τους συνοψίζονται σε μία λέξη: χρήμα.
    Μακάρι οι ποντιακοί σύλλογοι αλλά και ο κάθες Έλληνας, να σκύψουν με αγάπη πάνω από τα προβλήματα του Απόλλωνα με αγάπη και πατριωτισμό, επιδιώκοντας να ανεβάσουν την ομάδα στη θέση που τις αξίζει ως προς στην κατάταξη των ελληνικών ομάδων, αλλά και στις καρδιές των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια και σε σας όπως και στους Rossoneristas και τα παιδια απο το Ταγμα και τις Δυτ Συνοικιες αλλα και ολους τους Απολλωνιστες γι αυτη την κινηση. Ολοι μα ολοι την Πεμπτη να στειλουμε το μηνυμα. "ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή