ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Αποστολή ομάδας για τον αγώνα με τον Ιωνικό

Η αποστολή του Απόλλωνα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό (Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Νίκαιας – Νεάπολης, Πειραιά): Κουτσόπουλος, Degra, Τσαγκαράκης, Παπαδόπουλος Θόδωρος, Γιάννου, Κοντοδήμος, Μπαρμπούδης, Παπαδόπουλος Νίκος του Αβελ, Μεϊντής, Leozinho, Παπαποστόλου, Γαλάνης, Γκόβας, Ψιάνος, Oumouri, Χρημπάκης, Τσάτσος, Λαμπρόπουλος και Κοσμίδης.

Παράλληλα με την αγωνιστική δραστηριότητα, τα οικονομικά προβλήματα ταλανίζουν τον Απόλλωνα. Παρά τις υποσχέσεις, η άγνωστη... διοίκηση της ομάδας μας οφείλει ακόμα χρήματα στους ποδοσφαιριστές, κάτι το οποίο δημιουργεί προβλήματα και στον αγωνιστικό τομέα.
Προσφυγές έχουν ήδη καταθέσει οι Ν.Χ.Παπαδόπουλος, Μπεκιάρης, Τσάτσος, Κουτσόπουλος διεκδικώντας τόσο τα δεδουλευμένα, όσο και λύση των συμβολαίων τους και οι οποίες θα εκδικαστούν στις 22 του μηνός. Επίσης, όπως δείχνουν τα πράγματα το αυριανό ματς θα είναι το τελευταίο του Δημήτρη Κοντοδήμου, ο οποίος πωλείται στην Κέρκυρα, ενώ φήμες λένε για παραχώρηση του Leozinho στον ΠΑΟΚ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου