ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2009

Κρίσιμη εβδομάδα

Κρίσιμες οι επόμενες μέρες που έρχονται για την αγαπημένη μας ομάδα.
Η δικάσιμος για την αίτηση διορισμού διοίκησης Πρωτοδικείου ορίστηκε για την προσεχή Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στις 9.30 το πρωί.
Μία ημέρα πριν, για την Τρίτη 24 του μήνα, έχει οριστεί η εκδίκαση των προσφυγών που έχουν καταθέσει τρεις πρώην παίκτες της ομάδας, οι Σπυριδάκης, Κόλτσης και Χετεμάι στο διαιτητικό δικαστήριο, ζητώντας όλα τα χρήματα των προσφυγών που έχουν κερδίσει. Εφόσον κερδίσουν τις υποθέσεις, υπάρχει κίνδυνος επιβολής βαθμολογικών κυρώσεων στον Απόλλωνα, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα μας θα οδηγηθεί άμεσα στον υποβιβασμό από τη Β' Εθνική κατηγορία.
Ταυτόχρονα υπάρχει και η πίεση από την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, καθώς αν δεν καταβληθούν τα χρωστούμενα μέχρι τη λήξη της διορίας των 15 ημερών (12/2 έγινε η κατάπτωση) για χρέος σε πρώην μέλος της διοίκησης, ο Απόλλων θα αποβληθεί οριστικά από το πρωτάθλημα.
Το μέλλον του Απόλλωνα κρέμεται πλέον σε μία κλωστή...
Λευτεριά στον Απόλλωνα!

1 σχόλιο:

  1. Αναβλήθηκε για τις 10 Μαρτίου η εκδίκαση των προσφυγών κατόπιν αιτήματος που υπέβαλε ο νομικός εκπρόσωπος της επιτροπής σωτηρίας, επικαλούμενος το αίτημα για το διορισμό της διοίκησης Πρωτοδικείου.
    --------------------
    Η απόφαση της δίκης για το διορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου θα ανακοινωθεί μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα. Αξιοσημείωτο είναι ότι ήταν απούσα η διοίκηση της ΠΑΕ από την εκδίκαση στο Πρωτοδικείο, δείχνοντας για ακόμα μία φορά την ανυπαρξία της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή