ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Ματώστε για τη φανέλα και σώστε τον Απόλλωνα!

Παίκτες του Απόλλωνα. Τιμήστε τη φανέλα που φοράτε! Τιμήστε το ιερό σύμβολο, το μονοκέφαλο αετό του Πόντου, που κοσμεί τη φανέλα του Απόλλωνα! Παλέψτε για την ομάδα όλων των Ποντίων! Καταλάβετε επιτέλους ότι βρίσκεστε σε μια μεγάλη ομάδα, σε μια ομάδα που εκπροσωπεί ολόκληρο τον ποντιακό ελληνισμό.

Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων! Δεν μπορείτε να παίζετε με αδιαφορία και χωρίς πάθος, την ώρα που η αγαπημένη μας ομάδα υποβιβάζεται. Αφήστε τα χρωστούμενα και κοιτάξτε να σώσετε την ομάδα. Στους εναπομείναντες αγώνες δώστε τα όλα και σώστε τον Απόλλωνα! Υπερβάλλετε εαυτούς και κερδίστε τα τελευταία τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Κύριοι, ο Απόλλων είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία και η φανέλα του είναι πολύ πιο βαριά απ' όσο φαντάζεστε! Δεν σας επιτρέπεται να ντροπιάσετε το σύλλογο, υποβιβάζοντας την ομάδα στη Γ' Εθνική για οποιονδήποτε λόγο. Όποιος δεν αντέχει ή δε διαισθάνεται το βάρος της φανέλας που φοράει, να αποχωρήσει από τώρα. Είστε υποχρεωμένοι να τα δώσετε όλα και να σώσετε την ομάδα! Όποιος δε θέλει να το κάνει ας το δηλώσει και να αποχωρήσει. Ανοχή δε θα υπάρξει για κανέναν που θα συμμετέχει στους αγώνες της ομάδας μας αδιαφορώντας. Όποιος βρίσκεται στην ομάδα είναι υποχρεωμένος να ματώνει σε κάθε αγώνα. Ειδάλλως να φύγει και να πάει σπίτι του.

Και αυτά ισχύουν για όλους όσους βρίσκονται στο σύλλογο από οποιαδήποτε θέση...

Ματώστε για τη φανέλα!
Σώστε τον Απόλλωνα!

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

1 σχόλιο: