ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Οι μετοχές στα χέρια Απολλωνιστών!

Νέα εποχή για τον Απόλλωνα με τις μετοχές της ΠΑΕ να επιστρέφουν επιτέλους στην Καλαμαριά, στα χέρια των Απολλωνιστών, Ποντίων και Καλαμαριωτών αδελφών Σολομωνίδη!

Με αστραπιαίες ενέργειες και με οδηγό την αγάπη τους για τον Απόλλωνα, οι Ευθύμης και Παναγιώτης Σολομωνίδης παίρνουν στα χέρια τους τις μετοχές της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς! Οι δύο γνωστοί επιχειρηματίες, που διαθέτουν αλυσίδα ψητοπωλείων στην Καλαμαριά, τις τελευταίες ημέρες ενδιαφέρθηκαν για να βοηθήσουν την ομάδα να ξεφύγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει. Το ενδιαφέρον τους αυτό, σε συνάρτηση με τις επαφές που έκαναν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, τους έφερε να διαπραγματεύονται την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και τελικά να προχωρούν στην απόκτησή του!

Οι αδελφοί Σολομωνίδη πήραν τις μετοχές από τον Κώστα Τσιάμη, ο οποίος τις κατείχε το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφού έκαναν διαπραγματεύσεις με τον δικηγόρο, Γιώργο Ζελελίδη. Επίσης, ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας έπαιξε και ο Κώστας Βοϊδονικόλας, ο οποίος κατείχε ένα ποσοστό των μετοχών. Γεγονός είναι ότι με αστραπιαίες ενέργειες, έφεραν τις μετοχές πίσω στην Καλαμαριά, αφού ως τώρα είχε δημιουργηθεί μπάχαλο για το ποιος, πού και γιατί τις κατείχε και θα είναι οι δύο νέοι «ισχυροί άνδρες» στην ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς.

Οι γνωστοί επιχειρηματίες, αγόρασαν το 89% των μετοχών της ομάδας από τον Κώστα Τσιάμη και με τα χρήματα που έδωσαν στους έξι ποδοσφαιριστές που προσέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο, έσωσαν τον Απόλλωνα από τον υποβιβασμό στο περιφερειακό πρωτάθλημα!

«Ήταν μια δύσκολη μέρα, ξεπεράσαμε έναν τεράστιο σκόπελο και χρειαζόμαστε ξεκούραση λίγων ωρών. Έχουμε να περάσουμε ακόμη βουνά και χρειαζόμαστε τη βοήθεια των Καλαμαριωτών, αλλά και όλων των Ποντίων για να πετύχουμε.
Μέσα σε δύο τρεις μέρες, ήρθαμε σε συνεννόηση με τον πρώην μεγαλομέτοχο και συμφωνήσαμε για τη μεταβίβαση των μετοχών, οι οποίες βρίσκονται πλέον στα χέρια μας. Δεν είμαστε ούτε Κόκκαλης, ούτε και Βαρδινογιάννης. Δεν είμαστε οι μεγάλοι επιχειρηματίες που θα ξεχρεώσουμε από την πρώτη στιγμή την ομάδα. Θέλουμε στήριξη και βοήθεια από τους Καλαμαριώτες για να βγάλουμε από την κρίσιμη κατάσταση το σύλλογο
» τονίζουν μεταξύ άλλων οι αδερφοί Σολομωνίδη.

«Η φετινή χρονιά θα χαρακτηριστεί ως χρονιά σωτηρίας. Ξέρουμε τι μας περιμένει, αφού τα χρέη ξεπερνούν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Με μικρές προσδοκίες, θα προσπαθήσουμε να νοικοκυρέψουμε την ΠΑΕ. Αυτό που προέχει είναι να κρατήσουμε χαμηλά τα κεφάλια, να σηκώσουμε τα μανίκια και να πιάσουμε δουλειά, γιατί η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Σύντομα θα υπάρξουν και οι οριστικές ανακοινώνεις για τη μεταβίβαση των μετοχών», τόνισε ο νέος νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Μπάμπης Αποστολίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου