ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2009

Παναπολλωνιστικό κάλεσμα για τη σωτηρία του Απόλλωνα!

Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ καλεί σε συνάντηση και μαζική παρουσία τους Υπουργούς, Βουλευτές, Πολιτευτές, Επιχειρηματίες της πόλης μας, οπαδούς, φίλους και συμπαθούντες το σύλλογο, την προσεχή ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009, στο θεατράκι της οδού Χηλής στις 19:00.

Στη συνάντηση αυτή, θα αποφασισθεί, με αίσθημα ευθύνης, η περαιτέρω πορεία του αγαπημένου μας ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Ή θα ζήσει ή θα βουλιάξει και ο καθένας από μας θα πάρει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί (Δήμος, Πολιτεία, πολιτικά κόμματα, Επιχειρηματίες της περιοχής κι όχι μόνο, Πολιτευτές, αλλά και φίλαθλοι).

Στο κάλεσμα οφείλουν να δώσουν το παρόν όλοι όσοι διακονούν οποιοδήποτε αξίωμα στην Καλαμαριά, τη Θεσσαλονίκη και τα ποντιακά δρώμενα γενικά. Η απουσία είναι προδοσία για τον μοναδικό εκπρόσωπο του προσφυγικού ποντιακού ελληνισμού εδώ κι έναν αιώνα περίπου, με τεράστια εθνικο-κοινωνική προσφορά στη Χώρα.

ΟΛΟΙ την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009, στο θεατράκι της οδού Χηλής στις 19:00, να βοηθήσουμε με ηλεκτροσόκ αγάπης την ομάδα της καρδιάς μας, τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και του ΠΟΝΤΟΥ, τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ των ονείρων μας, τον θεό του αθλητικού μας πιστεύω.

Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου