ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009

2 Χρόνια Πόντιοι-Απολλωνιστές!

Δύο χρόνια συμπληρώνονται από την ίδρυση της ανεξάρτητης διαδικτυακής παρέμβασης των "Ποντίων-Απολλωνιστών"! Δύο χρόνια συνεχούς διαδικτυακού ακτιβισμού, όπου ως ανώνυμοι στρατιώτες του Απόλλωνα, παλεύουμε για τη διάδοση τη φωνής και της Ιδέας του αγαπημένου μας Απόλλωνα.

Σε μια εποχή που ο Απόλλων βρίσκεται στη χειρότερη περίοδο της ιστορίας του, σε μια εποχή που ο Απόλλων "σβήνει", παρά την απογοήτευση συνεχίζουμε την προσπάθεια να κρατηθεί ζωντανή η φλόγα των Απολλωνιστών και να μεταλαμπαδευτεί σε όλο τον ποντιακό κόσμο και ιδιαίτερα στη νέα γενιά.

Έχοντας πλέον τη δική μας κεντρική ηλεκτρονική διεύθυνση, Pontioi-Apollonistes.eu, μέσω του Ιστολογίου και κυρίως του Φόρουμ, συνεχίζεται η διαρκής καθημερινή ενημέρωση για όλα τα τμήματα του Απόλλωνα, ενώ όποτε κρίνεται απαραίτητο ασκείται κριτική για τα δρώμενα του συλλόγου. Επίσης, γίνεται προσπάθεια για τη δημιουργία ενός μεγάλου Αρχείου Φωτογραφιών για την ομάδα μας. Παράλληλα, χρησιμοποιείται κάθε ηλεκτρονικό-διαδικτυακό μέσο για την προάσπιση και προβολή του Απόλλωνα, κάτι που έλειπε από την ομάδα τόσα χρόνια. Έτσι γίνονται συνεχείς παρεμβάσεις σε πολλές άλλες ιστοσελίδες κάθε τύπου, όπως blogs, fora, κοινωνικά δίκτυα κλπ.

Στα 2 αυτά χρόνια οι "Πόντιοι-Απολλωνιστές" αποκτήσαμε πολλούς φίλους και συμπαραστάτες, ενώ δεν λείπουν και οι πολέμιοι του διαδικτυακού μας συνδέσμου. Το Pontioi-Apollonistes.eu αποτελεί πλέον το χώρο όπου ο κάθε Απολλωνιστής μπορεί ελεύθερα να εκφράσει τις απόψεις και τις προτάσεις του, ανεξαρτήτως συνδεσμιακής προέλευσης. Ταυτόχρονα αποτελεί χώρο γένεσης και συγκέντρωσης νέων ιδεών, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Απόλλωνα σε κάθε επίπεδο.

Ευχαριστούμε όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια με τη συμμετοχή τους! Χωρίς την ενεργοποίηση και δραστηριοποίηση όλων των Απολλωνιστών τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Πρέπει όλοι οι Απολλωνιστές, ενωμένοι, να παλέψουμε για να οδηγήσουμε τον Απόλλωνα εκεί που του αρμόζει, μακρυά από οποιαδήποτε μικροσυμφέροντα και πάντα με γνώμονα το καλό αγαπημένης μας ομάδας. Μοναδικό κίνητρο... η αγάπη για τον Απόλλωνα και τον Πόντο.

Η προσπάθεια των "Ποντίων-Απολλωνιστών" θα συνεχιστεί, πάντα κινούμενη σε αυτό τον άξονα. Όσο για αυτούς που αναρωτιούνται ποιοι είναι οι "Πόντιοι-Απολλωνιστές", ένα πράγμα θα πούμε: είμαστε όλοι εμείς, όλοι εσείς, οι ανώνυμοι Απολλωνιστές και Πόντιοι, που εμποτισμένοι με την Ιδέα που λέγεται Απόλλων φωνάζουμε:

Απόλλων - Πόντος - Προσφυγιά

Όλους μας ενώνει ο Απόλλων!
Όλοι μαζί για τον Απόλλωνα!
Apolloneos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου