ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ψηφίζουμε Απόλλων!

Απρίλιος 2008. Ο Απόλλων υποβιβάζεται στην Β' Εθνική, μετά από μία άσχημη αγωνιστική χρονιά και με... την πρωτοφανή αφαίρεση βαθμών! Αύγουστος 2009. Ο Απόλλων υποβιβάζεται στην Δ' Εθνική λόγω... χρεών! Εγκαταλειμμένος από όλους τους τοπικούς φορείς, με μόνο συμπαραστάτη το λαό του! Συνελεύσεις, καλέσματα για βοήθεια... κι όλοι αυτοί που μπορούσαν να χτυπήσουν πόρτες και να ενισχύσουν το σύλλογο ώστε να μην διαλυθεί, όλοι γυρίζουν την πλάτη στον Απόλλωνα. Οι πολιτικοί της Καλαμαριάς αδιαφορούν εδώ και χρόνια για τα τεκταινόμενα του συλλόγου, αφήνοντας λαμόγια να κατασπαράζουν τη σάρκα του συλλόγου, παίζοντας ταυτόχρονα πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του ιστορικού Απόλλωνα! Την ώρα που ο Απόλλων διαλυόταν, πολιτικάντηδες και κομματάρχες της περιοχής παρελαύνουν στις συγκεντρώσεις των Απολλωνιστών μοιράζοντας ευχολόγια και υποσχέσεις βοήθειας. Υποσχέσεις που ποτέ όμως δεν έγιναν πράξη... που μόνο στόχο είχαν τη δική τους προβολή, τη δική τους "λεζάντα"... Είναι βέβαιο ότι κάποιοι θέλουν τον Απόλλωνα μικρό, ώστε να μπορούν να τον ελέγχουν για ιδίων όφελος...

Έτσι, την ώρα που ο Απόλλων υποβιβαζόταν, υποσχεθήκαμε στους εαυτούς μας ότι, ότι και να προκύψει, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα ψηφίσουμε Απόλλων! Η οργή των Απολλωνιστών θα φανεί στις κάλπες!

Καλούμε λοιπόν όλους τους Καλαμαριώτες Απολλωνιστές, ανεξαρτήτου πολιτικής προέλευσης, σε αυτές τις Δημοτικές εκλογές να καταψηφίσουν όλους αυτούς, που γύρισαν την πλάτη στον αγαπημένο μας σύλλογο! Λέμε όχι σε αυτούς που χρησιμοποιούν τον Απόλλωνα για να εξυπηρετούν τα πολιτικά τους συμφέροντα! Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές γράφουμε στα ψηφοδέλτια τη λέξη ΑΠΟΛΛΩΝ! Αποδεικνύουμε σε όλους, ότι η Καλαμαριά παραμένει κοκκινόμαυρη! 

Ο Απόλλων ανήκει στο λαό του!
Ο Απόλλων ανήκει στην Α' Εθνική...
Απόλλων - Πόντος - Προσφυγιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου