ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Σάββατο 31 Μαΐου 2008

Αφήστε τα λεφτά και φύγετε από δω!

Τον τελευταίο καιρό οι φίλαθλοι του Απόλλωνα παρακολουθούμε την ομάδα μας να διαλύεται. Ο προπονητής έφυγε. Οι παίκτες φεύγουν. Ο ένας παίκτης μετά τον άλλο πωλούνται σε τιμές ευκαιρίας. Ήδη η ομάδα έχει αποδεκατιστεί και το ξεπούλημα συνεχίζεται. Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος(;) της ΠΑΕ Απόλλων, Ηλίας Δαμήλος, παραμένει άφαντος. Προγραμματισμός για τη νέα χρονιά δεν υπάρχει, στόχος δεν υπάρχει, η ομάδα αντί να ενισχύεται ώστε να επιστρέψει ξανά στην Α' Εθνική κατηγορία βρίσκεται σε αποσύνθεση. Την ώρα που όλες οι ομάδες ενισχύονται και ετοιμάζονται για το νέο πρωτάθλημα, η δική μας ομάδα οδεύει προς την πτώση στη Γ' Εθνική από τα "αποδυτήρια".
Τι περιμένετε κύριε Δαμήλε; Τα λεφτά από το CAS; Σε τι στοχεύετε; Ποιες είναι οι βλέψεις σας για τον Απόλλωνα; Πότε θα σταματήσει το ξεπούλημα; Που πηγαίνουν τα λεφτά από τις περήφανες πωλήσεις; Στον Απόλλωνα ή αλλού...;
Φτάνει πια! Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι αγανακτισμένος. Δεν σας ανεχόμαστε πια. Διαλύετε και καταστρέφετε την ομάδα μας. Ο Απόλλων δεν είναι το παιχνιδάκι σας, το πιόνι σας που μπορείτε να το κάνετε ότι θέλετε. Ο Απόλλων ανήκει στο λαό του. Σταματήστε να κρατάτε τον Απόλλωνα σε ομηρία. Αφήστε τα λεφτά και φύγετε από δω! Τώρα!
Λευτεριά στον Απόλλωνα!

1 σχόλιο:

  1. ΔΑΜΗΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΩΡΑ...ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ....ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ..ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ...ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΣΑΣ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΟΡΟΙΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή