ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Η κατάσταση του γηπέδου...

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε το φιλικό του Απόλλωνα με τον Αγροτικό Αστέρα στο γήπεδο του Απόλλωνα, το οποίο έληξε με νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας με 0-1. Ο αγώνας αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας μετά από έναν χρόνο στο γήπεδο μας, καθώς την προηγούμενη περίοδο η ομάδα μας αγωνιζόταν στο Καυτανζόγλειο.
Όσοι βρέθηκαν στο αγώνα αντίκρισαν την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο του Απόλλωνα. Ο αγωνιστικός χώρος έμοιαζε πραγματικά με ένα παρατημένο χωράφι, όπου μόνο καλό ποδόσφαιρο δεν μπορούσε να παιχτεί. Ο προπονητής του Απόλλωνα δήλωσε για την κατάσταση του γηπέδου μετά το τέλος του αγώνα: «Είδαμε ένα κακό γήπεδο που επηρέασε την ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει. Σίγουρα είναι υπέρ μιας ομάδας που θέλει ενδεχομένως να καταστρέψει και να πάρει αποτέλεσμα. Είναι τεράστιο το πρόβλημα που το είδαμε αλλά και θα βγει και στο πρωτάθλημα. Τώρα καταλαβαίνω γιατί έπαιξε πέρσι στο Καυτανζόγλειο η ομάδα». (Όχι κύριε Κωστίκο, δεν έπαιξε γι' αυτό στο Καυτανζόγλειο η ομάδα.)
Ποιος ευθύνεται για την κατάσταση του γηπέδου; Όλοι ήξεραν ότι μετά από έναν χρόνο εγκατάλειψης το γήπεδο θα παρουσιάζει προβλήματα. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι πέρασε, γιατί δεν φρόντισαν να φτιάξουν τον αγωνιστικό χώρο; Έπρεπε να έρθει η ώρα του φιλικού αγώνα, για να κουρέψουν το χόρτο την τελευταία στιγμή και να βάψουν τις γραμμές την ώρα του αγώνα; Να μην πούμε και για τα καθίσματα που ήταν μέσα στη βρωμιά...
Την ίδια στιγμή διοίκηση της ΠΑΕ και διοίκηση του Ερασιτέχνη ρίχνουν ο ένας την ευθύνη στον άλλο. Είναι σοβαρά τα πράγματα αυτά; Επίσης, ακούγεται ότι εξαιτίας της κατάστασης του γηπέδου υπάρχουν σκέψεις για αλλαγή της έδρας μας και μάλιστα για μετακόμιση και πάλι στο Καυτανζόγλειο! Αν είναι δυνατόν! Ένα χρόνο φωνάζαμε για επιστροφή στην Καλαμαριά και τώρα θα ξενιτευτούμε πάλι;
Κύριοι ο Απόλλων έχει έδρα και αυτή βρίσκεται στην Καλαμαριά. Δεν θα ανεχτούμε να γίνουμε πάλι πρόσφυγες και να αναζητούμε γήπεδο. Να φροντίζατε τόσο καιρό να ετοιμάζατε το γήπεδο. Ακόμα και τώρα προλαβαίνετε να βελτιώσετε την κατάσταση του.

ΥΓ1 : Μήπως το γήπεδο στο φιλικό αγώνα, αφέθηκε σε αυτή την κατάσταση για να αποτελέσει αφορμή για αλλαγή της έδρας;
ΥΓ2 : Περιμένουμε στη νέα συνέντευξη τύπου να δοθούν ουσιαστικές απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα...
ΥΓ3 : Κύριοι της νέας διοίκησης, αν θέλετε να τα πάμε καλά οι "Δαμήλιες" τακτικές να λείπουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου