ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Πρόκριση στα πέναλτι

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος ο Απόλλωνας, μετά από τη δύσκολη νίκη επί της Ηλιούπολης στα πέναλτι. Με σκορ 2-2 έληξε η κανονική διάρκεια του αγώνα, καθώς επίσης και η παράταση. Στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε η Ηλιούπολη με 1-0, όμως στο δεύτερο ο Απόλλωνας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 και στη συνέχεια να προηγηθεί με 1-2 για λίγο όμως, αφού η Ηλιούπολη αμέσως ισοφάρισε σε 2-2. Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η παράταση και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτυ, όπου ο Απόλλων κατάφερε να νικήσει με 3-5. Έτσι, η ομάδα μας προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι συνθέσεις των ομάδων :
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Μπακιρτζίδης, Σεφερίδης, Σιναΐδης, Νικολόπουλος, Νίτης, Μανωλιάδης, Ρουσάκης, Πιτσιόλο (62' Τσιαντούλης), Ταβλαδωράκης, Παπαδημητρίου (55' Μπολμποσιάν), Αλεξανδρόπουλος (71' Ντε Φραντζέσκο).
ΑΠΟΛΛΩΝ: Κουτσόπουλος, Παπαδόπουλος Θεόδωρος (46 Γαλάνης), Παπαδόπουλος Νίκος του Αβελ, Ουμουρί, Τσαγκαράκης (90 Σοάρες), Σουαρέ, Πέτερς, Κοντοδήμος, Τσάτσος, Λεοζίνιο (46 Λαναρής), Παπαποστόλου.

Γκολ : 38' Αλεξανδρόπουλος, 59' Λαναρής, 68' Σουαρέ, 69' Ρουσάκης.
Πέναλτι: Λαναρής 0-1, Ντε Φραντζέσκο 1-1, Πέτερς 1-2, Τσιαντούλης 2-2, Σουαρέ 2-3, Μπολμποσιάν 3-3, Κοντοδήμος 3-4, Σιναϊδης απέκρουσε ο Κουτσόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος 3-5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου