ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ανανέωση ιστοσελίδας

Μετά από δυόμιση χρόνια το ιστολόγιο των Ποντίων-Απολλωνιστών αποκτά νέα εμφάνιση!

Παράλληλα, στη διαδικτυακή μας πύλη προστέθηκαν πολλές νέες λειτουργίες!

Μερικές από αυτές είναι οι εξής:
  • Το Απόλλων Radio, το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Απόλλωνα, απ' όπου φιλοδοξούμε ότι ο φίλαθλος κόσμος του Απόλλωνα θα έχει την δυνατότητα να ακούει αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας σε όλα τα αθλήματα, ποντιακή μουσική και στο μέλλον εκπομπές με θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα και τον ποντιακό ελληνισμό! Προσωρινά το ραδιόφωνο εκπέμπει κάποιες ώρες σε δοκιμαστική λειτουργία.
  • Η Απόλλων TV, η διαδικτυακή τηλεόραση του Απόλλωνα, μέσω της οποίας οι φίλοι του Απόλλωνα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν βίντεο, παιχνίδια και νέα της ομάδας μας σε 24ωρη βάση, μέσω ίντερνετ! Στηρίζοντας την προσπάθεια των δημιουργών της, την ενσωματώσαμε στη σελίδα μας.
  • Ο Χάρτης Απόλλωνα, στον οποίο υπάρχουν καταγεγραμμένες όλες οι τοποθεσίες που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα!
  • Τα Chatrooms, όπου μπορούν όλοι οι Απολλωνιστές να συνομιλούν ζωντανά!
  • Τα Blogs, όπου ο κάθε Απολλωνιστής μπορεί να φτιάξει μέσω της πύλης μας το δικό του blog, καθώς επίσης να δει και να σχολιάσει τα blogs άλλων Απολλωνιστών!
  • Πλέον οι σελίδες μας συνοδεύονται από τα Απόλλων Live Tools, τα οποία μπορείτε να δείτε στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας και περιέχουν πολλά χρήσιμα εργαλεία! Υπενθυμίζουμε και την ύπαρξη της εργαλειοθήκης του Απόλλωνα που θα βρείτε εδώ.
  • Τέλος, μέσα από το φόρουμ μας, μπορείτε να ακούσετε ζωντανά τους περισσότερους ελληνικούς ραδιοσταθμούς!
Αυτές είναι κάποιες από τις νέες δυνατότητες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και έρχονται να συμπληρώσουν το Ιστολόγιο, το Φόρουμ και το Αρχείο Φωτογραφιών. Περιμένουμε τα σχόλια, τις απόψεις σας, καθώς και τις δικές σας ιδέες. Η συμμετοχή όλων των Απολλωνιστών είναι απαραίτητη για τη συνέχιση του διαδικτυακού μας αγώνα!

Pontioi-Apollonistes.eu
Το πεδίο συζητήσεων όλων των Απολλωνιστών!
Το απόλυτο κοκκινόμαυρο στέκι!
Εδώ μόνο Απόλλων!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου