ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Παμποντιακή Λαϊκή Βάση Τώρα!

Τρία χρόνια πριν, στο άρθρο "Ο Απόλλων στους Ποντίους!", προτείναμε για πρώτη φορά δημόσια την ανάγκη δημιουργίας μιας μεγάλης «Παμποντιακής λαϊκής βάσης». Από τότε φωνάζουμε, ότι δεν υπάρχουν μεσσίες που θα έρθουν να σώσουν την αγαπημένη μας ομάδα και ότι ο λαός του Απόλλωνα θα πρέπει να σηκώσει στις πλάτες του το σύλλογο! Με το  "Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!" απευθύναμε κάλεσμα προς πάσα κατεύθυνση, για την ανάγκη που έχει ο σύλλογος να στηριχθεί από το λαό του, από όλους του Ποντίους και Απολλωνιστές, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του συλλόγου και να συμβάλουν οικονομικά στην ενίσχυση του. Σχεδόν κανείς όμως δεν άκουσε τις εκκλήσεις μας...

Σήμερα, η ανάγκη δημιουργίας της «Παμποντιακής λαϊκής βάσης» αποτελεί μονόδρομο πλέον και από αυτήν εξαρτάται η περαιτέρω πορεία του Απόλλωνα. Η ενεργός συμμετοχή όλων των Απολλωνιστών είναι αναγκαία και η οικονομική ενίσχυση του συλλόγου απευθείας από το λαό του είναι επιτακτική! Μεγαλομέτοχοι δεν υπάρχουν! Άτομα που θα παρουσιαστούν ως σωτήρες και θα θέλουν να αναλάβουν την ομάδα, κάνοντας την "μαγαζάκι" τους, θα πρέπει να αποκλειστούν! Το πρόσφατο παρελθόν του συλλόγου, πρέπει να αποτελεί οδηγό και τα λάθη που έγιναν, να μην επαναληφθούν!

Η απόφαση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, για την ίδρυση νέας Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, με προσπάθεια δημιουργίας λαϊκής βάσης, δικαιώνει όλα όσα λέμε εδώ και καιρό! Και επίσημα πλέον, ο κάθε Απολλωνιστής έχει την τύχη του συλλόγου στα χέρια του! Πληροφορίες για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να βοηθήσει ο καθένας αυτή τη στιγμή, θα βρείτε στην  ιστοσελίδα του «Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου».

Όλοι, μα όλοι οι Απολλωνιστές πρέπει να τρέξουμε, για να βοηθήσουμε το σύλλογο και την προσπάθεια που γίνεται για τη δημιουργία λαϊκής βάσης! Εάν, θέλουμε ο Απόλλων να φτάσει εκεί που του αρμόζει, έχουμε χρέος απέναντι στην Ιστορία αυτού του συλλόγου, να βοηθήσουμε όλοι ενεργά, ο καθένας από την πλευρά του, με όποιον τρόπο μπορεί! Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει και κανείς δεν περισσεύει! Όλοι μαζί ενωμένοι, πάμε να γράψουμε ιστορία! Το αίμα μας, μας καλεί, το ποντιακό μας πείσμα το επιβάλει! Οι φίλαθλοι και οπαδοί του Απόλλωνα πρέπει να σηκώσουμε το βάρος του συλλόγου και να οδηγήσουμε τον Απόλλωνα ξανά ψηλά! Όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά, να πλαισιώσουμε το σύλλογο και να μεταλαμπαδεύσουμε την Ιδέα του Απόλλωνα και στον υπόλοιπο ποντιακό κόσμο. Η δημιουργία μιας μεγάλης «Παμποντιακής λαϊκής βάσης» είναι η μόνη λύση. Τέρμα τα ευχολόγια, πρέπει ο λαός του Απόλλωνα να κινητοποιηθεί και να πάρει τις τύχες του συλλόγου στα χέρια του! Μόνο με τη δραστηριοποίηση όλων των Απολλωνιστών, η σημαία του Πόντου θα μπορέσει να κυματίσει ξανά στα ελληνικά γήπεδα και ο Απόλλων θα γίνει πρωταγωνιστής! Όλοι μαζί για τον Απόλλωνα! 

Ο Απόλλων ανήκει στο λαό του!
Απόλλων - Πόντος - Προσφυγιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου