ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

ΑΛΛΑΞΕ ΧΕΡΙΑ Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ!

Ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε., Ηλίας Δαμήλος, μεταβίβασε σήμερα, 17 Ιουλίου 2008, το σύνολο των μετοχών του σε όμιλο επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Βορειοελλαδίτη επιχειρηματία, Αγησίλαο Κασάπογλου, ευχόμενος ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του και στην Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς κάθε επιτυχία.
πηγή: ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς

Στις 17:30 ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις για την πώληση της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς από τον Ηλία Δαμήλο. Νέος πρόεδρος της είναι ο Αγησίλαος Κασάπογλου και μαζί με τον Δημήτρη Χειρίδη θα είναι ουσιαστικά οι δύο νέοι μεγαλομέτοχοι της.
πηγή: SPORT 24

Ο νέος ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ομάδας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis», λίγο μετά την επίτευξη αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών: «Είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο περνάει από το χέρι μας και θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε και να κάνουμε τον κόσμο της Καλαμαριάς χαρούμενο. Εντός των ημερών θα ανακοινώσουμε δύο δυνατές μεταγραφές κι έπεται και συνέχεια. Χαίρομαι ιδιαίτερα που έμαθα ότι ο κόσμος θα γλεντήσει σήμερα, λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να βρεθώ στο γλέντι, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθώ δίπλα στους ανθρώπους αυτούς. Είναι η αρχή μου να υπάρχει ενωτικό σχήμα στη νέα διοίκηση. Ο Δημήτρης Χειρίδης θα βοηθήσει με τις γνώσεις του. Είμαστε ένα σχήμα που αγαπάει την ομάδα και θα το δείτε έμπρακτα. Δεν είμαι μόνος μου αλλά υπάρχουν κι άλλοι επιχειρηματίες δίπλα μου.»
πηγή: Αθλητικό Metropolis

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!!!

2 σχόλια:

  1. Ωραία, η αρχή έγινε! Ας ελπίσουμε ότι η νέα διοίκηση θα σκύψει με πραγματικό ενδιαφέρον πάνω από τα προβλήματα του Απόλλονα και τα αιτήματα των ορκισμένων οπαδών του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. egw eimai poly epifylaktikos...de m aresan katholou ta nea onomata...
    kai den pistevw kan oti exei ginei pwlisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή