ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Εθνικός Αστέρας - Απόλλων 0-1 (1η Αγωνιστική)

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 0-1 σε βάρος του Εθνικού Αστέρα πέτυχε η ομάδα μας στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, σε ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι, το οποίο διατήρησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.
Η ομάδα της Καισαριανής διατήρησε τον έλεγχο της συνάντησης στην αρχή, ωστόσο οι Πόντιοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ έστω και με τη βοήθεια της τύχης, αφού στο 35' ο Παπαδόπουλος εξαπέλυσε σουτ, η μπάλα βρήκε στον Γκασπάρ και κατέληξε στα δίχτυα. Στην επανάληψη, ο Απόλλων μπήκε πιο δυνατά και στο 68' άγγιξε το 0-2 όταν ο Λεοζίνιο κέρδισε πέναλτι από τον Κουτσοκώστα. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο τερματοφύλακας Γουμάγιας απέκρουσε και διατήρησε το 0-1. Από το σημείο αυτό, ο Εθνικός Αστέρας ανέλαβε την πρωτοβουλία και πίεσε την αντίπαλό του με στόχο την ισοφάριση και στο 83’ σκόραρε, όμως με υπόδειξη του βοηθού διαιτητή το τέρμα ακυρώθηκε επειδή έγινε φάουλ στον τερματοφύλακα Κουτσόπουλο. Έτσι, το 0-1 παρέμεινε μέχρι την εκπνοή.

1 σχόλιο:

  1. Η αρωγή των φιλάθλων της ομάδας μας είναι η σημαντικότερη προυπόθεση προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο.Η ομάδα μας είναι πολυδιάστατη, τόσο για τον πολιτισμό των Ποντίων (Πολιτισμική διάσταση) όσο και για την ιστορία του Ποντιακού Ελληνισμού που την διέπει (Ιστορική διάσταση) αλλά και για την ιστορική πορεία της στον αθλητισμό (Αθλητική διάσταση).Με άλλα λόγια πρόκειται για μια ιστορική ομάδα που πολλοί παραμελούν.όλοι στο γήπεδο με σκοπό την ανέλιξη της ομάδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή