ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Συνέντευξη Τύπου της νέας διοίκησης της ΠΑΕ

Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 14:00 στο ξενοδοχείο «Nikopolis» θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου της ομάδας μας, κατά την οποία θα γίνει παρουσίαση των νέων αποκτημάτων και των επίσημων εμφανίσεων της ποδοσφαιρικής περιόδου 2008-2009.


Ελπίζουμε να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτηματικά που δημιουργήθηκαν από τη μεταβίβαση της ΠΑΕ. Η νέα διοίκηση οφείλει να ενημερώσει τον κόσμο του Απόλλωνα σχετικά με όλα τα κρίσιμα ζητήματα, όπως είναι το τι χρέη υπάρχουν, πώς αγόρασαν την ΠΑΕ, ποιοι είναι οι στόχοι και το όραμα τους για την ομάδα μας. Η μυστικοπάθεια της προηγούμενης διοίκησης δεν πρέπει να συνεχιστεί, ο κόσμος του Απόλλωνα απαιτεί επιτέλους διαφάνεια.

1 σχόλιο:

  1. Τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας για τη νέα σεζόν (26 ποδοσφαιριστές είναι καινούργιοι) και οι φανέλες της χρονιάς παρουσιάστηκαν στη συνέντευξη Τύπου.

    Βασικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Διευθύνων σύμβουλος και Β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Κρασσάς, γεγονός που έγινε ζήτημα. Ο ίδιος εξήγησε σχετικά για την απουσία των υπολοίπων διοικούντων: «Στις 2/10 θα είμαστε όλοι παρόντες και θα μιλήσουμε. Δεν έγινε αυτό σήμερα καθώς ο Ερασιτέχνης δεν έχει ορίσει ακόμη εκπρόσωπο στο συμβούλιο».

    Σε ότι αφορά την απόκτηση των ηνίων της ΠΑΕ ανέφερε: «Είμαστε μια ομάδα φίλων που θελήσαμε να αναλάβουμε το σύλλογο. Μας ενδιαφέρει να ορθοποδήσει ο Απόλλων και να επιστρέψει εκεί που ήταν. Το τι συζητήσαμε με την προηγούμενη διοίκηση και τι βρήκαμε στη πορεία είναι άλλο ζήτημα και θα το ρυθμίσουμε».

    Υπομονή και πίστωση χρόνου απ΄ όλους, για να ανταποκριθεί η ομάδα στις υποχρεώσεις της, ζήτησε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Κωστίκος. Τη συμπαράσταση του στην προσπάθεια της νέας χρονιάς εξέφρασε και ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος παρευρέθηκε στην παρουσίαση.

    Δυστυχώς τίποτα το ουσιαστικό δεν ακούσαμε από τη νέα διοίκηση στην περιβόητη συνέντευξη τύπου. Αναμένουμε απαντήσεις για όλα τα ζητήματα στην επόμενη συνέντευξη τύπου στις 2/10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή