ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007

Απόλλων - Λάρισα 1-1 (12η Αγωνιστική)

Απόλλων Καλαμαριάς και Λάρισα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με γκολ του Κλέιτον, αλλά οι "κοκκινόμαυροι" ήταν καλύτεροι στο δεύτερο και δικαιούταν να πάρουν κάτι περισσότερο από την ισοφάριση του Μπρίτο, ενώ δεν τους δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Φέρστερ...

Στο 5' σουτ του Μπρίτο, λίγο άουτ. Στο 11' σουτ του Κυριακίδη, η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 17' ο Σαρμιέντο τροφοδότησε τον Κλέιτον, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ, 0-1. Στο 39' εκτέλεση φάουλ του Καραλιόπουλου, ελάχιστα άουτ. Στο 42' σέντρα του Κατσιαρού, κεφαλιά του Μπακαγιόκο, ψηλά άουτ. Στο 45' ο Περόνε εκμεταλλεύτηκε αδύναμη απόκρουση του Φέρστερ, αλλά το σουτ που επιχείρησε, έφυγε άουτ.
Στο 56' ο Μπρίτο ισοφάρισε σε 1-1, μετά από απόκρουση του Κοτσόλη σε εκτέλεση φάουλ του Καραλιόπουλου. Στο 59' σέντρα του Φωτάκη, ο Αλεξάνδρου από καλή θέση, σούταρε χωρίς να βρει στόχο. Στο 74', κεφαλιά του Σίκοφ, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Φέρστερ, αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε το πέναλτι. Στο 85' σουτ του Φωτάκη, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Να σημειωθεί ότι η παρουσία των φιλάθλων του Απόλλωνα στις κερκίδες του Καυτανζογλείου ήταν απογοητευτική, καθώς ελάχιστοι παρακολούθησαν τον αγώνα από το γήπεδο. Βέβαια, υπάρχει η δικαιολογία της παγωνιάς που επικρατούσε, αλλά το φαινόμενο της μη προσέλευσης των Ποντίων στο γήπεδο είναι γενικότερο...

Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Καβάλας).
Κίτρινες: Κόλτσης, Ζαπρόπουλος, Φαβάλι, Φέρστερ, Γκίκας, Μπακαγιόκο, Κλέιτον.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κόβατς, Σίκοφ, Μπρίτο, Φαβάλι, Αμπονσά (63' Ζαπρόπουλος), Καραλιόπουλος (89' Στάθης), Παπαδόπουλος, Κόλτσης, Γαλανόπουλος, Περόνε, Βέλα (46' Ουέλιγκτον).
ΑΕΛ: Κοτσόλης, Κώτσιος, Κυριακίδης (63' Πάρα), Γκαλίτσιος, Κλέιτον, Αλεξάνδρου (77' Γκίκας), Σαρμιέντο (87' Κόζλεϊ), Φωτάκης, Φέρστερ, Μπακαγιόκο, Κατσιαρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου