ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

Απόλλων - Ηρακλής 1-1 (14η Αγωνιστική)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν ο Απόλλων Καλαμαριάς και ο Ηρακλής, σε αγώνα για τη 14η ημέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, που διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη προηγήθηκε στο 15΄ με τον Φαβάλι, για να ισοφαρίσει στο 20΄ ο Μαλαγκουένιο για τον «Γηραιό», που πήρε βαθμό μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, στο ντεμπούτο του Ανχελ Πεντράθα Λαμίγια στον πάγκο του. Το παιχνίδι των δύο φετινών... συγκατοίκων στο Καυτανζόγλειο δεν είχε ρυθμό στα πρώτα λεπτά, ίσως και λόγω της μεγάλης βαθμολογικής σημασίας του. Οι «Πόντιοι» στάθηκαν τυχεροί και «άνοιξαν το σκορ» στο 15ο λεπτό, όταν το φάουλ του Καραλιόπουλου κόντραρε στον Φαβάλι, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Πάρντο. Ομως, οι τυπικά φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Γκαρσία εκτέλεσε κόρνερ και ο προωθημένος Μαλαγκουένιο με κεφαλιά «νίκησε» τον Κόβατς. Στη συνέχεια και ως το τέλος του ημιχρόνου το ματς ήταν ισορροπημένο, με τον Απόλλωνα να απειλεί σε δύο περιπτώσεις, με σουτ του Καραλιόπουλου στο 33΄, που πέρασε άουτ, και με πολύ όμορφο «τακουνάκι» του Φαβάλι στο 41΄, που βρήκε σε ετοιμότητα τον Πάρντο. Αν στο πρώτο 45λεπτο το ματς ήταν κακό, στο δεύτερο έγινε ακόμη χειρότερο, με τη νευρικότητα και τα εκατέρωθεν λάθη να κυριαρχούν. Οι τυπικά γηπεδούχοι διατήρησαν μία «φλύαρη» εδαφική υπεροχή, αλλά κατ΄ ουσίαν καμία από τις δύο ομάδες δεν έφτασε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία και αρκέστηκαν αμφότερες στον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητής: Μαζαράκος (Στο 57ο λεπτό ο διαιτητής Μαζαράκος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης, Θεόφιλο Φωτιάδη.)

Κίτρινες: Σαρακατσάνος, Παπαδόπουλος, Σίκοφ, Κόλτσης - Μαλαγκουένιο, Παπαστεργιανός, Μαυρογενίδης, Νικολόπουλος

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κόβατς, Καραλιόπουλος (80΄ Βέλα Τζούνιορ), Μπρίτο, Παπαδόπουλος, Κόλτσης, Γαλανόπουλος, Ζαπρόπουλος (46΄ Μπούσι), Σαρακατσάνος, Σίκοφ, Περόνε, Φαβάλι (67΄ Ουέλινγκτον)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πάρντο, Παπαστεργιανός, Κατσαμπής, Ζμπόντσακ (84΄ Ιωαννίδης), Μαλαγκουένιο, Πουρσανίδης, Μαυρογενίδης, Γκαρσία (71΄ Νικολόπουλος), Γιάντσης, Χλωρός, Εμερσον (62΄ Παπαδόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου