ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2007

Δηλώσεις & αποστολή για τον αγώνα με τον Ηρακλή

Ο προπονητής της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς, Μάκης Κατσαβάκης, έκανε ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή (Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2007 και ώρα 16:45 στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο) τις εξής δηλώσεις:
«Μετά από την πολύ άσχημη ήττα, που δεχθήκαμε στον αγώνα της προηγούμενης βδομάδας με τη Skoda Ξάνθη χάνοντας με μεγάλο σκορ, καλούμαστε να ανασυνταχθούμε και να βρούμε τις ψυχικές και σωματικές δυνάμεις για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το επόμενο οριακό και δύσκολο παιχνίδι με τον Ηρακλή, παρά τα προβλήματα που συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε από τραυματίες. Πρέπει να δείξουμε περισσότερη προσοχή στην άμυνα, για να μην επαναληφθούν τα λάθη του προηγούμενου αγώνα, και να φέρουμε στο μυαλό μας τις καλές εμφανίσεις μας. Είναι αναγκαίο να έχουμε πίστη και θάρρος από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης με τον Ηρακλή. Ακόμα, πρέπει να είμαστε πολύ καλοί, αποφασιστικοί και φυσικά πιο τυχεροί, κάτι το οποίο θέλουμε και αναζητούμε εδώ και πολύ καιρό».



Στην αποστολή της ομάδας μας, μετέχουν οι εξής παίκτες: Brito, Favalli, Kovac, Murawski, Perrone, Sikov, Vela, Wellington, Γαλανόπουλος, Ζαπρόπουλος, Καραλιόπουλος, Καραμανλής, Κελπέκης, Κόλτσης, Παπαδόπουλος, Σαμουηλίδης, Σαρακατσάνος, Σπυριδάκης, Στάθης και Ψιάνος. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπούσι στην αποστολή της ομάδας, καθώς αρχικά δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτήν, αλλά τελικά αναμένεται να πάρει μέρος.

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ, ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ! ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ! ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΠΟΛΛΩΝ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή