ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007

Pontioi-Apollonistes.blogspot.com

Η παρούσα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε ως μια προσπάθεια συσπείρωσης των Απολλωνιστών, καθώς και όλων των Ποντίων γύρω από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Σε μια εποχή όπου η (ποδοσφαιρική κυρίως) ομάδα του Απόλλωνα βρίσκεται σε σχετικά άσχημη κατάσταση και το οπαδικό του κίνημα σε πλήρη απαξία, την ώρα που ο Απόλλωνας και οι φίλαθλοί του περιφρονούνται από όλους, επιτακτική είναι η ανάγκη της άμεσης ανάκαμψης σε όλους τους τομείς.
Το Pontioi-Apollonistes.blogspot.com αποτελεί μια ανεξάρτητη διαδικτυακή παρέμβαση για τα δρώμενα του Απόλλωνα, βρίσκεται μακρυά από οποιαδήποτε μικροσυμφέροντα και δεν εκπροσωπεί ούτε τη διοίκηση ούτε κανέναν σύνδεσμο. Ο μόνος στόχος του Pontioi-Apollonistes.blogspot.com είναι η διάδοση της φωνής του Απόλλωνα, η υπεράσπισή του και η συσπείρωση του κόσμου γύρω από τη μόνη μεγάλη πραγματική ομάδα των Ποντίων.
Στην ιστοσελίδα αυτή θα μπορεί κανείς να ενημερώνεται για οτιδήποτε αφορά τον Απόλλωνα. Όσα θα γράφονται θα έχουν μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της αγαπημένης μας ομάδας, του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ελπίζω το Pontioi-Apollonistes.blogspot.com να αποτελέσει τόπο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων των απανταχού Απολλωνιστών-Ποντίων και να συμβάλει στην ένωση όλων των Απολλωνιστών παραμερίζοντας τις όποιες μικρο-διαφορές υπάρχουν.

Απόλλων - Πόντος - Προσφυγιά

Όλους μας ενώνει ο Απόλλων!
Όλοι μαζί για τον Απόλλωνα!
Apolloneos

1 σχόλιο:

  1. Bravo gia tin prospathia kai kali dynami!!! Oloi konta stin omada pou agapame kai ekproswpei OLOUS tous pontious..
    APOLLON ZOUME EVRWPI NA SE DOUME

    ΑπάντησηΔιαγραφή