ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

Ατρόμητος - Απόλλων 3-0 (24η Αγωνιστική)

Ο Ατρόμητος επικράτησε του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-0, με γκολ των Περόνε (59΄), Κριπηντήρη (79΄) και Λουτσιάνο (85΄). Η ήττα αυτή «βύθισε» ακόμη περισσότερο τους Ποντίους, καθώς η ομάδα μας παρέμεινε στην προτελευταία θέση της κατάταξης, μετά και από την αφαίρεση των 4 βαθμών για το θέμα Βάλνερ.

Οι Πόντιοι ξεκίνησαν με διάθεση να πιέσουν και ήταν δραστήριοι στα πρώτα λεπτά, όμως οι επιθετικές προσπάθειές τους ήταν άνευ ουσίας και συνήθως «εξανεμίζονταν» έξω από τη μεγάλη περιοχή του Μιχαηλίδη. Ο Ατρόμητος ήταν μάλιστα η ομάδα που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία, καθώς στο 5ο λεπτό ο Τσίγκας σέντραρε από αριστερά στον Λουτσιάνο και ο Βραζιλιάνος μέσος σούταρε με το «κακό» πόδι του (δεξί), στέλνοντας λίγο έξω από την εστία του Κόβατς.

Στο 24΄ ο Λουτσιάνο δέχθηκε την πάσα του Περόνε αλλά ξανασούταρε άστοχα, ενώ στο 27΄ ο ίδιος παίκτης «καρδιοχτύπησε» τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, που έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια οι «Πόντιοι» αντέδρασαν, ανακτώντας τον έλεγχο του παιχνιδιού και φτάνοντας με αξιώσεις στο τέρμα της αθηναϊκής ομάδας σε δύο περιπτώσεις: Στο 28΄ με ένα πολύ καλό πλασέ του Μπρίτο από πολύ κοντά και το 38΄ με νέο ωραίο πλασέ από τον Χετεμάι, με τη μπάλα και στις δύο φάσεις να περνά ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Όγιος μπήκε πιο αποφασιστικά και επέβαλλε τον ρυθμό της, με αποτέλεσμα στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία που δημιούργησε να πάρει και το προβάδισμα στο σκορ: Στο 59ο λεπτό, λοιπόν, ο Περόνε με ένα τεχνικό πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον πρώην συμπαίκτη του στον Απόλλωνα, Κόβατς κι έκανε το 1-0. Στη δεύτερη καλή ευκαιρία ο Κριπηντήρης διπλασίασε, στο 79΄, και στο 85΄ ο Λουστιάνο έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα, κάνοντας το 3-0 και δίνοντας εύρος στη νίκη της ομάδας του.

Διαιτητής: Πολατιάν
Κίτρινες : Ανατολάκης, Σκοπελίτης, Ιωάννου, Τρέχο - Μουράφσκι, Καραλιόπουλος, Μπρίτο, Φαβάλι

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Κατεμής, Γελαδάρης, Ανατολάκης, Ολιβέιρα, Κορακάκης (40΄ Τρέχο), Σκοπελίτης, Ρόβας, Λουτσιάνο, Τσίγκας (64΄ Κριπηντήρης), Περόνε (69΄ Ιωάννου).
ΑΠΟΛΛΩΝ: Κόβατς, Γαλανόπουλος, Μουράφσκι (63΄ Μπούσι), Χετεμάι (77΄ Ουέλιγκτον), Κόλτσης, Μπρίτο, Καραλιόπουλος, Σαρακατσάνος, Μπάρκογλου, Φαβάλι, Αμπονσά (86΄ Κοντοδήμος).

-------
Μετά τον αγώνα, ο Μάκης Κατσαβάκης τόνισε τα εξής : «Ήταν ένα σκληρό και άδικο αποτέλεσμα για μας που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Πληρώσαμε για μία ακόμη φορά παιδαριώδη λάθη που κάναμε ενώ ήταν καθοριστικές οι ευκαιρίες που χάσαμε με τους Μπρίτο και Χετεμάι στο πρώτο ημίχρονο. Πριν το 1-0 δεν φαινόταν ότι ο Ατρόμητος θα το πετύχαινε. Δεν θα σταθώ σε δικαιολογίες ότι μας επηρέασε το ότι έγινε με την υπόθεση του Βάλνερ και θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι. Πληρώσαμε προσωπικά λάθη και μας περιμένει το παιχνίδι της χρονιάς με τον Λεβαδειακό όπου θα τα δώσουμε όλα. Να είστε σίγουροι όλοι σας ότι τους βαθμούς που μας πήρανε θα τους πάρουμε πίσω από την FIFA».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου