ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Δηλώσεις & αποστολή για τον αγώνα με τη Λάρισα

Ο προπονητής της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς, κ. Μάκης Κατσαβάκης, έκανε, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα (Κυριακή 30 Μαρτίου 2008 και ώρα 19:00 στο Στάδιο «Αλκαζάρ»), τις εξής δηλώσεις: «Για μας, το κυριακάτικο παιχνίδι είναι οριακό. Με τη δυσχερή βαθμολογική μας θέση γίνεται ακόμα δυσκολότερο, με την έννοια ότι η Λάρισα είναι από τις καλύτερες ομάδες, που διαθέτει το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Καλούμαστε, μέσα από τα προβλήματα που μας ακολουθούν όλη τη χρονιά, να κάνουμε μία γενική επιστράτευση του δυναμικού μας και να πάμε να διεκδικήσουμε με πολλή πίστη και θέληση ένα θετικό αποτέλεσμα. Μετά, έχουμε τρία παιχνίδια στην έδρα μας και μπορούμε να πάρουμε πολύτιμους βαθμούς, για να μας δώσουν το δικαίωμα να ελπίζουμε στην παραμονή μας».

Στην αποστολή του Απόλλωνα, μετέχουν οι εξής παίκτες: Kovac, Κελπέκης, Degra, Amponsah, Favalli, Murawski, Wellington, Brito, Σαρακατσάνος, Παπαδόπουλος, Sikov, Σαμουηλίδης, Καραμανλής, Γαλανόπουλος, Χατζηβασιλειάδης, Ψιάνος, Bushi, Hetemaj, Μπάρκογλου, Vela και Σπυριδάκης.

Εισιτήρια αγώνα
Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα, στους οποίους θα διατεθούν έως 500 εισιτήρια, θα προσέλθουν στο γήπεδο οργανωμένα και μεμονωμένα. Θα εισέλθουν σε αυτό μόνο από τη θύρα 14 και θα καταλάβουν θέσεις στην κερκίδα αυτή. Επίσης, για τις ανάγκες των φιλάθλων του Απόλλωνα, θα λειτουργήσουν εκδοτήρια εισιτηρίων έξω από τη θύρα 14. Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα πρέπει να τα παραλάβουν την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008 από τις 10:00 έως τις 16:00 από τα γραφεία της Π.Α.Ε. Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια της θύρας 14, την ημέρα του αγώνα. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και χρειάζεται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου