ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

Απόλλων - Bέροια 1-0 (23η Αγωνιστική)

Με γκολ του Μπάρκογλου στο 50΄, ο Απόλλων επικράτησε 1-0 της Βέροιας στο Καυτανζόγλειο, σε αγώνα για την 23η ημέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Και οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φριτέα στο 76΄ και του Σίκοφ στο 87΄.

Παρά τη βαθμολογική σημασία και το άγχος, οι δύο ομάδες προσπάθησαν και έπαιξαν αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Οι «Πόντιοι» ξεκίνησαν πιο δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό ο Καραλιόπουλος με κεφαλιά ανάγκασε τον Αποστολίδη σε δύσκολη απόκρουση, ενώ στο 7΄ ο Μπάρκογλου αστόχησε από καλή θέση. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 19΄ ο Ερέρα πλάσαρε μέσα από την περιοχή ελάχιστα άουτ, ενώ στο 23΄, μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Καμάλ Εντο, ο Κριβοκάπιτς έπιασε το σουτ, αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 25΄ το φάουλ του Μπάρκογλου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και την ίδια τύχη είχε για τη «βασίλισσα» το δυνατό σουτ του Ερέρα στο 36΄. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ακόμη μία ευκαιρία για τον Απόλλωνα, με το σουτ του Ουέλινγκτον στο 41΄ να φεύγει μόλις άουτ.

Το πολυπόθητο γκολ ήρθε τελικά για τον Απόλλωνα στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, και συγκεκριμένα στο 50΄. Ο Μπρίτο σέντραρε από αριστερά, στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Μπάρκογλου που πρόλαβε την έξοδο του Αποστολίδη και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Απο κει και πέρα, οι γηπεδούχοι γύρισαν προς τα πίσω, ενώ η Βέροια δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Στο 76΄ ο Φριτέα αντέδρασε άσχημα σε ένα δυνατό φάουλ του Γαλανόπουλου, τον κλώτσησε στο στήθος και αποβλήθηκε, αφήνοντας τη «βασίλισσα του βορρά» με δέκα παίκτες ως το τέλος του αγώνα.

Το δρόμο προς τα αποδυτήρια πήρε και ο Σίκοφ, που στο 87΄ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, και στα τελευταία λεπτά το ματς έγινε... θρίλερ. Στο 91΄ ο Κόλτζος σέντραρε από αριστερά, ο Μπικόφσκι βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή, σούταρε, αλλά ο Κόβατς απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 94΄ η Βέροια κέρδισε φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής, ο Κριβοκάπιτς το εκτέλεσε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Απόλλων κράτησε την πολύτιμη νίκη.

Διαιτητής: Μαζαράκος
Κίτρινες: Σίκοφ, Γαλανόπουλος, Καραλιόπουλος, Καραμανλής(ενώ ήταν αναπληρωματικός!) - Αλεξίου, Στεφανίδης, Βασιλακάκης, Κόλτζος
Κόκκινες: Σίκοφ (87΄, 2η κίτρινη) - Φριτέα (76΄)

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κόβατς, Κόλτσης, Ουέλινγκτον (46΄ Χετεμάι), Μπάρκογλου (90΄ Παπαδόπουλος), Φαβάλι (83΄ Μπούσι), Καραλιόπουλος, Μουράφσκι, Σαρακατσάνος, Σίκοφ, Γαλανόπουλος, Μπρίτο.
ΒΕΡΟΙΑ: Αποστολίδης, Αλεξίου, Ντε Λάνγκε (29΄ Βασιλακάκης), Μπικόφσκι, Κόλτζος, Κριβοκάπιτς, Καμάλ Εντο, Στεφανίδης (84΄ Ζιλβάν), Πετκάκης (66΄ Φριτέα), Μετόμο, Ερέρα.

1 σχόλιο:

  1. Στη βαθμολογία βρισκόμαστε, εάν μετρήσουν οι 3 βαθμοί που πήραμε με τον Ολυμπιακό, στη 12η θέση με 23 βαθμούς μαζί με τον Ηρακλή. Αλλιώς βρισκόμαστε στη 14η θέση μαζί με τη Βέροια με 20 βαθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή