ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Δηλώσεις & αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Μάκης Κατσαβάκης, έκανε ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών την εξής δήλωση: «Αυτήν την Κυριακή έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με πολλές αρετές σε όλα τα επίπεδα και ατομικά και ομαδικά. Για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης (αυτός είναι ο κυριότερος στόχος μας), πρέπει να αγωνιστούμε καλά, να είμαστε ψυχωμένοι και να μπούμε στο παιχνίδι με πολύ λογική. Η όλη βαθμολογική κατάσταση που επικρατεί, μας αναγκάζει να δούμε αυτό το παιχνίδι σαν έναν τελικό, σαν ένα κομβικό σημείο, από το οποίο θα κριθεί κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό η παραμονή μας στην κατηγορία. Ελπίζω η τύχη να είναι με το μέρος μας, για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε».

Στην αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15:00 στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου μετέχουν οι εξής: Kovac, Κελπέκης, Brito, Amponsah, Καραλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Murawski, Bushi, Γαλανόπουλος, Σαρακατσάνος, Favalli, Wellington, Καραμανλής, Hetemaj, Σαμουηλίδης, Κοντοδήμος, Κόλτσης, Μπάρκογλου και Σπυριδάκης.

-----
Ετοιμάζεται εκδρομή για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας στο Περιστέρι. Για πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των οργανωμένων συνδέσμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου