ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Ο τελικός των τελικών...

Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2008 και ώρα 16:45 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ Λεβαδειακού και Απόλλωνα. Ένας αγώνας που δυστυχώς όπως ήρθαν τα πράγματα πάλι, αποτελεί τον τελικό των τελικών. Μόνο νίκη επιβάλλεται για τον Απόλλωνα ώστε να συνεχίσει να ελπίζει για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι παίκτες μας καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ματώσουν για τη φανέλα κατακτώντας τη νίκη. Όποιος παίκτης δεν προτίθεται να τα δώσει όλα και να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, ας αποχωρίσει οικειοθελώς και ας κάτσει στο σπίτι του. Άλλα λάθη δεν επιτρέπονται και πλέον δεν συγχωρούνται...

Η Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς προμηθεύτηκε για τους φιλάθλους του Απόλλωνα 600 εισιτήρια, για τη θύρα 8 του γηπέδου. Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 25 ευρώ. Στη Λιβαδειά δεν θα υπάρχει εκδοτήριο εισιτηρίων για τους οπαδούς του Απόλλωνα και γι' αυτό πρέπει να τα προμηθευτούν από τους συνδέσμους του Απόλλωνα και τα γραφεία της ΠΑΕ Απόλλων εγκαίρως. Επίσης, σε συνεννόηση με τον Δήμο Καλαμαριάς, ο τελευταίος δέχθηκε να ναυλώσει δύο πούλμαν για τους φίλους του Απόλλωνα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις ιστοσελίδες των οργανωμένων συνδέσμων του Απόλλωνα.

Ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Μάκης Κατσαβάκης, έκανε ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό τις εξής δηλώσεις: «Βρισκόμαστε στο κρισιμότερο σημείο του Πρωταθλήματος. Εχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, από το οποίο θα κριθεί κατά ενενήντα τοις εκατό την παραμονή μας. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να μας δώσει το αβαντάζ της ισοβαθμίας, μιας που ο αντίπαλός μας κατά τα φαινόμενα θα είναι κυριότερος αντίπαλος για μας, για την παραμονή στην κατηγορία. Πρέπει να υπερβάλλουμε τους εαυτούς μας, να πιάσουμε μία πολύ υψηλή απόδοση, διότι μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον αντίπαλό μας, που αποτελεί μία εξαιρετική ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Καλούμε τον κόσμο να έρθει κοντά μας, να μας δώσει τη βοήθεια που θέλουμε για να μπορέσουμε με αυτήν την επιπρόσθετη δύναμη, που θα μας προσφέρει, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στην αποστολή της ομάδας μας μετέχουν οι εξής παίκτες: Αmponsah, Brito, Bushi, Degra, Favalli, Kovac, Murawski, Hetemaj, Sikov, Wellington, Γαλανόπουλος, Ζαπρόπουλος, Καραλιόπουλος, Κελπέκης, Κόλτσης, Παπαδόπουλος, Σαμουηλίδης, Σαρακατσάνος, Μπάρκογλου και Κοντοδήμος.

2 σχόλια:

  1. Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό βλέπουμε τέτοιες κινήσεις από τη διοίκηση του Απόλλωνα και το Δήμο Καλαμαριάς σχετικά με την παρουσία των φίλων του Απόλλωνα σε εκτός έδρας αγώνα. Επιτέλους φαίνεται ότι σπάει η πάγια θέση της διοίκησης του Απόλλωνα, σύμφωνα με την οποία δεν προμηθευόταν εισιτήρια για τους εκτός έδρας αγώνες. Το ίδιο ισχύει και για το Δήμο Καλαμαριάς που εδώ και αρκετά χρόνια αδιαφορούσε για τον Απόλλωνα. Έπρεπε να φτάσει η ομάδα μας στο χείλος του γκρεμού για να γίνουν όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ME ΠΑΟΚΤΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ??
    ΚΑΠΟΤΕ Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή