ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Απόλλων - Αγροτικός Αστέρας 0-0 (6η Αγωνιστική)

Με το πιο... άβολο και για τους δύο αποτέλεσμα, αυτό της ισοπαλίας, έληξε η αναμέτρηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Αγροτικού Αστέρα στο «Καυτανζόγλειο», στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής. Οι παίκτες μας είχαν την ανωτερότητα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και διαμαρτύρονται δίκαια για την ακύρωση ενός πεντακάθαρου τέρματος στο πρώτο ημίχρονο από τον Μπεκιάρη το οποίο κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Το ματς στα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι θα ήταν αρκετά κλειστό και οι φάσεις λίγες μπροστά από τις δύο εστίες, υποψία που επιβεβαιωνόταν όσο περνούσε η ώρα. Η καλύτερη ευκαιρία για τους παίκτες μας έγινε στο 31΄ όταν ο Παπαδόπουλος του Αβελ πήρε την κεφαλιά μετά τη σέντρα από τα δεξιά, όμως ο Κυριακίδης ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το μηδέν για την εστία της ομάδας του.
Η φάση που προκάλεσε «θύελλα» διαμαρτυριών σημειώθηκε στο 37΄ όταν ο Μπεκιάρης με ωραίο πλασέ σκόραρε, όμως το γκολ του ακυρώθηκε (λανθασμένα όπως φάνηκε και στην TV) ως οφ-σάιντ. Τελικά κάτι πρέπει να γίνει με την διαιτησία. Δεν πάει άλλο ! ! !
Στην επανάληψη οι παίκτες μας ξεκίνησαν πολύ δυνατά όμως ο πορτιέρο των «σταχυοφόρων» ήταν ανίκητος. Στο 57΄ ο Κυριακίδης δεν ανησύχησε αρχικά από το σουτ του Μπεκιάρη και στη συνέχεια το γύρισμα του Τσάτσου, ενώ σε δύο περιπτώσεις στις προσπάθειες του Τσάτσου (67΄ και 76΄) ο 22χρονος πορτιέρο ήταν «παρών».
Οι παίκτες μας δεν το έβαλαν κάτω και στο 77΄ έφθασαν πάλι μια ανάσα από το γκολ με τον Λεοζίνιο, ο οποίος δεν κατάφερε ούτε δύο λεπτά αργότερα να πετύχει το γκολ για την ομάδα μας, η οποία αν και ήταν καλύτερη τελικά περιορίστηκε στην ισοπαλία, απέναντι σε έναν τυχερό και ψυχωμένο Αγροτικό Αστέρα.
Με τον βαθμό της ισοπαλίας, φτάσαμε τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρισκόμαστε πλέον μόνοι στην 5η θέση.

Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας
Κίτρινες: Χασιώτης, Κοσμίδης, Κυζερίδης, Κούτσης
Κόκκινη: Κυζερίδης (82’)

Οι συνθέσεις:
Απόλλων: Κουτσόπουλος, Παπαδόπουλος Ν., Μπαρμπούδης (88’ Σοάρες), Παπαδόπουλος Ν.Α., Κοντοδήμος, Λεοζίνιο, Σουάρε, Πίτερς, Παρμαξίδης, Τσάτσος (83’ Λαναρής), Μπεκιάρης (73’ Παπαποστόλου).
Αγροτικός Αστέρας: Κυριακίδης, Βαγγελόπουλος, Χασιώτης, Κοσμίδης, Κυζερίδης, Μπιλιλής (60’ Σακελλαρίδης), Τσουκαλίδης, Κούτσης, Σκλιοπίδης, Τσούκλης (78’ Αδόρ), Δεινόπαππας (46’ Χανιώτης).

πηγή: Τάγμα Ορκισμένων Απολλωνιστών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου