ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

ΞΑΝΑ-ΑΛΛΑΞΕ ΧΕΡΙΑ Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ!

Πριν καλά-καλά γνωρίσουμε τη νέα διοίκηση του κυρίου Κασάπογλου, πριν ακόμα παρουσιαστεί στην πολυπόθητη συνέντευξη τύπου, πριν μάθουμε τους στόχους της νέας διοίκησης και τον τρόπο με τον οποίο απέκτησε(;) τις μετοχές της ομάδας, ανακοινώθηκε η νέα διοίκηση (Νο2) που αντικαθιστά τη νέα διοίκηση!

Συγκεκριμένα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας:
Πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς είναι ο κ. Σπυρίδων Ντέμος. Διευθύνων Σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ. Leonardo Farruggia. Α' Αντιπρόεδρος είναι ο κ. Γεώργιος Τζελίλης και Β' Αντιπρόεδρος ο κ. Κωνσταντίνος Κρασσάς. Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: κ. Ιωάννης Παπουλίδης και κ. Θεόδωρος Ζάκκας.
πηγή: ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς

Κύριοι της νέας-νέας διοίκησης και της παλιάς-νέας διοίκησης οφείλετε ξεκάθαρες απαντήσεις. Δεν μπορείτε να εμπαίζετε το λαό του Απόλλωνα και την ομάδα. Απαιτούμε άμεσα απαντήσεις για το τι πραγματικά συμβαίνει. Πώς αποκτήσατε τη διοίκηση της ομάδας μας, ποια είναι τα χρέη, ποιοι είναι οι στόχοι σας και βέβαια γιατί ξανά-άλλαξε χέρια η ΠΑΕ του Απόλλωνα. Απαιτούμε πλήρη διαφάνεια εδώ και τώρα. Ο Απόλλων δεν είναι το παιχνιδάκι κανενός. Ο Απόλλων ανήκει στο λαό του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου