ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Ολυμπιακός Βόλου - Απόλλων 2-0 (7η Αγωνιστική)

Το αήττητο των έξι αγωνιστικών του Απόλλωνα έσπασε ο Ολυμπιακός Βόλου. Η ομάδα του Βόλου επικράτησε με σκορ 2-0, με δύο γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Απόλλων εμφανίστηκε σαν μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, μια ομάδα που έδειχνε να αδιαφορεί παντελώς για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Με λάθος στήσιμο και τακτική, η ομάδα μας από την αρχή του παιχνιδιού είχε μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας και έτσι δέχτηκε εύκολα δύο γκολ, ενώ ταυτόχρονα ήταν ανύπαρκτη επιθετικά. Χαρακτηριστικό είναι ότι σπάνια οι παίκτες μας περνούσαν το κέντρο του γηπέδου, ενώ όταν το έκαναν συνήθιζαν να γυρνούν την μπάλα ξανά πίσω. Έτσι, μετά από μία άθλια εμφάνιση, η ομάδα μας έχασε κι άλλο έδαφος από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο.

Διαιτητής: Κώστας Βασιληάς
Κίτρινες: Μάγερνικ, Τσάτσος

Ολυμπιακός Βόλου: Βεζυρίδης, Πακάλτσης, Κοντέων, Ραγκουέλ (56΄Μάγιερνικ), Ιακωβάκης, Γκαρσία, Ιράλα, Στεφανίδης, Ραμί (88΄ Γεροντίδης), Γιακάκογλου (68' Γιακάκογλου), Αλβάρες.
Απόλλων: Κουτσόπουλος, Κοντοδήμος, Μπαρμπούδης (67' Τσαγγαράκης), Ψιάνος, Παπαδόπουλος Ν.Χ., Μπεκιάρης, Ουμουρί, Πέετερς (52' Παπαποστόλου), Σουαρέ (29' Παπαδόπουλος Θ.), Παρμαξίδης, Τσάτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου