ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Βέροια - Απόλλων 2-2 (5η Αγωνιστική)

Αν και η ομάδα μας προηγήθηκε με 0-2 και όλα έδειχναν ότι θα παίρναμε μια άνετη νίκη, λίγο έλειψε ακόμα και να χάσουμε το παιχνίδι, καθώς λογαριάζαμε χωρίς τη διαιτησία...
Ο Απόλλων στο 8' με τον Σουάρε και στο 60' με τον Μπεκιάρη έβαλε τις βάσεις για το σπουδαίο διπλό, ωστόσο ένα πλασματικό πέναλτι και μια τραβηγμένη κόκκινη κάρτα στο 83΄, έβαλε στο παιχνίδι τη Βέροια, η οποία στο 88' με τον πρώην παίκτη των "Ποντίων" Μερκούρη Καραλιόπουλο ισοφάρισε με γκολ οφσάιντ και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-2 στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Έτσι, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Απόλλων έμεινε στην ισοπαλία και έπεσε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Όπως όλα δείχνουν, οι παράγοντες της Β' Εθνικής άρχισαν να εφαρμόζουν ξανά τα σχέδια εμποδισμού του Απόλλωνα για την άνοδο, κάτι που έχουμε ζήσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν... Ελπίζουμε η διοίκηση του Απόλλωνα να αντιδράσει άμεσα και να μην αφήσει απροστάτευτη ξανά την ομάδα.

Βέροια
: Κοτταρίδης, Βέρτζος, Αλεξίου (68' Μιχελής), Τζημογιάννης (46' Καραλιόπουλος), Μελαμπιανάκης, Βέλα, Κόλτσης, Ζουλίνιο, Κριβοκάπιτς, Ράνιτς (52' Χαλαουάνι), Γκέλσον
Απόλλων: Ντεγκρά, Μπαρμπούδης, Λαμπρόπουλος, Ουμουρί, Κοντοδήμος, Πέετερς (56' Παρμαξίδης), Σουαρέ, Λεοζίνιο (80' Λαναρής), Τσάτσος, Παπαδόπουλος Ν.Χ., Μπεκιάρης (72' Ψιάνος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου