ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

Ζητούμε Δημοψήφισμα για τη μετονομασία!

Η διοίκηση της ΠΑΕ του Απόλλωνα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς, ομάδα άρρηκτα συνδεδεμένη με το Ποντιακό στοιχείο, αλλάζει σελίδα και προχωράει μπροστά κοιτώντας κατάματα την επάνοδό της στη Super League.

Μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδος, ο Απόλλων προσέφερε από το 1926 έως σήμερα τόσο σε αθλητικό όσο και σε κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε., κ. Σπυρίδων Ντέμος, και τα υπόλοιπα Μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, με την αμέριστη συμπαράσταση των κ.κ. Δημητρίου Χοιρίδη και Κωνσταντίνου Βοϊδονικόλα, έχουν την όρεξη και το όραμα να προσφέρουν στον ιστορικό Απόλλωνα και να τον κάνουν ακόμα μεγαλύτερο, δίνοντάς του νέα πνοή.

Έχουν ξεκινήσει, εξάλλου, όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την αλλαγή του ονόματος της ομάδας από Απόλλων Καλαμαριάς σε Απόλλων Πόντου Καλαμαριάς και τα καλύτερα έρχονται, με την αμέριστη συμπαράσταση, βέβαια, των φιλάθλων της ομάδας.

Απόλλων Καλαμαριάς = Πόντος"

----------------

Όπως φαίνεται η νέα διοίκηση του Απόλλωνα έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην μετονομασία της ομάδας μας σε Απόλλων Πόντου Καλαμαριάς. Το θέμα σχετικά με αυτή την μετονομασία το έχουμε σχολιάσει στο άρθρο "Περί μετονομασίας". Το θέμα αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, καθώς σχετίζεται με τη μετέπειτα πορεία της ομάδας μας και κυρίως έχει άμεσο αντίκτυπο στην ιστορική εξέλιξη της.

Στη δημοσκόπηση που διεξάγεται στην ιστοσελίδα μας, μέχρι στιγμής κάποιοι επιθυμούν τη μετονομασία της ομάδας μας σε Απόλλων Πόντου Καλαμαριάς, πολλοί δεν επιθυμούν καμιά αλλαγή, ενώ η πλειοψηφία του κόσμου θέλει η ομάδα να μετονομαστεί σε Απόλλων Πόντου.

Μια τέτοια μεγάλη απόφαση για τη μετονομασία του Απόλλωνα δεν μπορεί να παρθεί από μια οποιαδήποτε παροδική διοίκηση. Μια τέτοια απόφαση θα πρέπει να παρθεί από τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού του Απόλλωνα. Οι Απολλωνιστές είναι αυτοί που πρέπει να επιλέξουν εάν θα γίνει μια τέτοια αλλαγή και με ποιο τρόπο. Ζητούμε από τη διοίκηση της Π.Α.Ε. και του ερασιτέχνη Απόλλωνα να προχωρήσουν σε επίσημο δημοψήφισμα, μέσω του οποίου ο κόσμος του Απόλλωνα θα κληθεί να επιλέξει εάν θα υπάρξει αλλαγή στο όνομα της ομάδας μας και ποια θα είναι αυτή η αλλαγή.

1 σχόλιο:

  1. Kalamariotis: Η ομάδα ιδρύθηκε με το όνομα ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς. Αν δεν σας αρέσει το όνομα κύριοι της ΠΑΕ (που σήμερα είσαστε και αύριο, αν δεν θέλετε την ομάδα σηκώνεστε και φεύγετε ) να πάτε να πάρετε τον Απόλλων Κρύας Βρύσης και να τον κάνετε Απόλλων Πόντου Κρύας Βρύσης. Και εκεί έχει Πόντιους! Και σε τελική ανάλυση , παρουσιάστε πρώτα έργο με την άνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία ώστε μετά να μπορείτε να έχετε άποψη και να κάνετε και προτάσεις περί μετονομασίας !! . Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή