ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

Εκστρατεία κατά της παραχάραξης του ονόματος του Απόλλωνα!

Εκστρατεία κατά της παραχάραξης του ονόματος του Απόλλωνα έχει ξεκινήσει η ιστοσελίδα μας, για τους λόγους που αναφέρονται στο άρθρο "Όχι στη βεβήλωση του ονόματος του Απόλλωνα!". Συγκεκριμένα, στέλνουμε email και μηνύματα σε ιστοσελίδες, εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, όπου αναφέρουν την ομάδα μας ως Καλαμαριά και όχι ως Απόλλων. Για τα αποτελέσματα της προσπάθειας μας, θα σας ενημερώνουμε μέσω σχολίων στο παρόν άρθρο.

Καλούμε όλους τους Απολλωνιστές να βοηθήσουν στον αγώνα αυτό που ξεκινήσαμε γιατί μόνο η μαζική αντίδραση μπορεί να φέρει αποτελέσματα.
Ζητούμε τη βοήθειά σας και τη συμμετοχή σας σε αυτό τον αγώνα με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας , όπως με αποστολή μηνυμάτων, email και με τηλεφωνήματα προς όλες τις περιπτώσεις βεβήλωσης του ονόματος της ομάδας μας.
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

4 σχόλια:

  1. Η πρώτη επιτυχία είναι γεγονός! Συγκεκριμένα, μετά από email που στείλαμε στην ιστοσελίδα sportmag.gr, όπου η ομάδα μας αναφερόταν ως Καλαμαριά σκέτο και το γήπεδό μας ως δημοτικό γήπεδο Καλαμαριάς, οι υπεύθυνοι επικοινώνησαν άμεσα μαζί μας και διόρθωσαν το λάθος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεύτερη επιτυχής παρέμβαση, στην ιστοσελίδα sportorama.gr, όπου η ομάδα μας αναφερόταν ως ΑΠ.ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, πλέον αναγράφεται ως ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλη μια παρέμβασή μας έπιασε τόπο. Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα sports.e-go.gr όπου η ομάδα μας αναφερόταν ως ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, πλέον αναφέρεται ως AΠΟΛΛΩΝ Κ..
    Όμως, όπως και σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες, χρειάζονται συνεχείς παρεμβάσεις, ώστε να σταματήσουν να αποκαλούν τον Απόλλωνα με λάθος όνομα και στα άρθρα που δημοσιεύουν. Γι' αυτό χρειάζεται η βοήθεια όλων των Απολλωνιστών σε αυτόν τον αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά από ακόμα μία παρέμβαση, στην ιστοσελίδα periferiako.com, όπου η ομάδα μας αναφερόταν στους πίνακες ως Καλαμαριά, πλέον αναγράφεται ως Απόλλων Καλαμαριάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή