ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

ΚΗΔΕΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ...

Ο Απόλλων έχασε 2-0 από τον Λεβαδειακό και βρίσκεται καθηλωμένος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Λεβαδειακός βέβαια νίκησε με τη βοήθεια της διαιτησίας του κ. Μαζαράκου που ανακάλυψε πέναλτι φάντασμα εις βάρος του Απόλλωνα στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, «φόρτωσε» και με 7 κίτρινες κάρτες τους παίκτες της ομάδας, σφύριζε συνεχώς εναντίον του Απόλλωνα, ενώ απέβαλε με κόκκινη κάρτα μετά την λήξη του αγώνα τον Ζαπρόπουλο.
Η ομάδα του Απόλλωνα όμως δεν δικαιολογείται για την ήττα, καθώς ήταν αναμενόμενη μια ακόμη σφαγή από τη διαιτησία και ήξερε ότι πρέπει να νικήσει 12 αντιπάλους... Η διοίκηση της ομάδας όμως, για ακόμα μια φορά δεν έκανε τίποτα ώστε να προστατεύσει την ομάδα μας από τη διαιτησία. Επίσης, οι παίκτες της ομάδας μας φάνηκαν και πάλι ανίκανοι να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Απόλλωνα και έκαναν άλλο ένα κακό παιχνίδι, παίζοντας απαράδεκτο ποδόσφαιρο και αρνούμενοι να "ματώσουν" για τη φανέλα. Μαζί με τους παίκτες έχει φυσικά ευθύνη και ο προπονητής της ομάδας.
Είχαμε προειδοποιήσει ότι άλλα λάθη δεν επιτρέπονται και πλέον δεν συγχωρούνται, γι' αυτό...

ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ!
ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΦΑΓΗ!

ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡΚΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ! ΕΙΣΤΕ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ!

3 σχόλια:

  1. DEN ADEXOUME NA BLEPOUME TETIO XALI.. SIKOTHITE OLOI OPOS EISTE PAIXTES, PROPONHTES, DIOIKHSH APOXWRISTE OLOI TORA!!! ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έβγαλε ανακοίνωση η ΠΑΕ Απόλλων κατά της διαιτησίας! Είναι δυνατόν; Κάποιος φούρνος πρέπει να γκρεμίστηκε!
    Τώρα θυμήθηκαν να μιλήσουν για τη διαιτησία! Τώρα που όλα τελειώσαν... Τόσα χρόνια, τόσες αδικίες, τόσες σφαγές, πάντα έλεγαν "δεν σχολιάζουμε τη διαιτησία"! Τώρα που το ποτήρι ξεχείλισε, τώρα που το καράβι βουλιάζει και δεν τους σώζει κανείς, τώρα θυμήθηκαν να κάνουν αυτά που έπρεπε να κάνουν εδώ και χρόνια. Όπως και με την παρουσία των φίλων του Απόλλωνα στους εκτός έδρας αγώνες. Τώρα θυμήθηκαν να πάρουν εισιτήρια για εκτός έδρας παιχνίδι σπάζοντας την πάγια θέση τους, σύμφωνα με την οποία δεν προμηθευόταν εισιτήρια για τους εκτός έδρας αγώνες. Όλα αυτά μπορούν να παρομοιαστούν με τις κινήσεις που κάνει ένας ετοιμοθάνατος, προκειμένου να προλάβει να ζητήσει συγχώρεση και να εκπληρώσει και τις τελευταίες του υποχρεώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ ότι δεν παίξαμε με το πάθος που θα άρμοζε στην περίσταση. Τώρα τα πράγματα είναι δυσκολότερα. Δεν είναι όμως αδύνατον να σωθούμε. Μπορούμε!

    Σε ισοβαθμία είμαστε ισοδύναμοι με Λεβαδειακό, και καλύτεροι από τους άλλους δύο. Με ή χωρίς τους 4 βαθμούς δε χάθηκαν όλα. Θυμίζω την ιδανική χρονιά 1992/93, όταν για να σωθούμε έπρεπε τις τελευταίες αγωνιστικές να πάρουμε ισοπαλία εκτός από τον ΟΦΗ (που ήταν πέμπτος και όχι 12ος), ισοπαλία εντός με τον Παναθηναικό 2-2 που είχε να χάσει βαθμούς 10 αγωνιστικές και ο Βάντσικ να δεχθεί τέρμα 950 λεπτά, και να κερδίσουμε την ΑΕΚ 1-0 την προτελευταία αγωνιστική. Ήταν οι δύο που κηνυγούσαν πρωτάλθλημα τότε.

    Έχουμε 4/5 παιχνίδια στο Καυτατζόγλειο και ένα στη Λάρισα. Έχουμε πάλι ΠΑΟ και ΑΕΚ εντός. Οι ομάδες που αξίζουν να σωθούν είναι αυτές που στα μεταξύ τους φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα και αυτές που κόβουν από τους 3 πρώτους. Στα μεταξύ μας, μόνο η ατυχία και η διαιτησία μας εμπόδισαν να έχουμε 6 νίκες - μέσα έξω και τους τρεις. Η ατυχία στο Ηράκλειο και η διαιτησία στη Λεβαδειά. Από τους μεγάλους, τον Ολυμπιακό τον κερδίσαμε στο γήπεδο. Αν αξίζουμε, παρά τον αποδεκατισμό των καρτών, θα φανεί στα τελευταία 5 παιχνίδια.

    Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε. Και αυτό να μεταδίδουμε σε γνωστούς, φίλους και ποδοσφαιριστές. Τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή