ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008

Απόλλων - ΠΑΟΚ 0-2 (21η Αγωνιστική)

Για άλλον ένα αγώνα τα λάθη και η κακή απόδοση των παικτών του Απόλλωνα, καθώς και οι πολλές απουσίες, οδήγησαν την ομάδα μας σε άλλη μια ήττα.

Με πρωταγωνιστή τον Ντάνι Φερνάντες, που απέκρουσε πέναλτι και έσωσε την ομάδα του σε αρκετές ακόμη περιπτώσεις, ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Καυτανζόγλειο στάδιο με 0-2 (29’ Λάκης, 85’ Ίλιεφ) και πανηγύρισε την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη του, αφήνοντας τους γηπεδούχους σε δύσκολη θέση.Ο «Δικέφαλος» βγήκε νικητής από ένα τοπικό ντέρμπι για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, ενώ το ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Πορτογάλος σταρ Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που μπήκε στο 75’ ως αλλαγή και έδειξε διάθεση στο διάστημα που αγωνίστηκε. Ένας άλλος Πορτογάλος, ο τερματοφύλακας Ντάνι Φερνάντες, ήταν πάντως ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, μαζί με τον Βασίλη Λάκη, ο οποίος έβαλε τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ στο 29’. Έπειτα από ολιγωρία των αμυντικών του Απόλλωνα σε μια εναέρια διεκδίκηση, ο Λάκης έγινε κάτοχος της μπάλας και εξαπέλυσε διαγώνιο βολέ από το ύψος της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στο δεξιό «Γ» του Κόβατς. Από εκεί και πέρα, ανέλαβε δράση ο Φερνάντες, που στο 34’ εμπόδισε τον Απόλλωνα να ισοφαρίσει, αποκρούοντας πέναλτι του Μπάρκογλου. Το πέναλτι καταλογίστηκε από τον διαιτητή Καλόπουλο για χέρι του Ρουντ Κνολ. Παρότι ο Καραλιόπουλος πήγε για να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών τελικά ο Μπάρκογλου ανέλαβε την εκτέλεσή του. Ο πολύ δυνατός αέρας έκανε δύσκολο το έργο του τελευταίου (η μπάλα δεν στεκόταν σταθερή) και τελικά η εκτέλεσή του χαμηλά στο κέντρο της εστίας έδωσε στον Φερνάντες την ευκαιρία να αποκρούσει με τα πόδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν το πρώτο πέναλτι που δόθηκε στην ομάδα μας τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Στο β’ ημίχρονο ο Απόλλων προσπάθησε να πιέσει, έχοντας με το μέρος τους και τον αέρα, αλλά δεν κατάφερε τίποτα. Στο 68’ ο Μπάρκογλου προσπάθησε έξω από την περιοχή να αιφνιδιάσει τον Φερνάντες, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Ο Απόλλων εξακολούθησε να πιέζει, έστω και με ανορθόδοξο τρόπο, αλλά η χαριστική βολή ήρθε στο 85’, έπειτα από ένα τραγικό λάθος του Κοντοδήμου. Στην προσπάθειά του να γυρίσει με το στήθος την μπάλα στον Κόβατς, έδωσε έτοιμο γκολ στον Ίβιτσα Ίλιεφ, ο οποίος αξιοποίησε το «δώρο», γράφοντας με κοντινό πλασέ το τελικό 0-2, που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους πολυάριθμους φιλάθλους του «Δικεφάλου».

Πλέον η ομάδα μας βρίσκεται με το ένα πόδι στην Β’ Εθνική κατηγορία. Ευθύνες έχουν όλοι, παίκτες, προπονητές και ιδίως η διοίκηση…

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος
Κίτρινες:
Ζαπρόπουλος, Χετεμάι - Βερόν, Μπαλάφας, Κονσεϊσάο

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Κόβατς, Κόλτσης, Παπαδόπουλος, Ουέλινγκτον (75’ Γιάννου), Ζαπρόπουλος, Χετεμάι (82’ Βέλα Τζούνιορ), Μπάρκογλου, Κοντοδήμος, Φαβάλι, Καραλιόπουλος, Μουράφσκι.
ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Μελίσσης, Μαλεζάς, Κνολ, Σνάουτσνερ, Βερόν, Μπαλάφας, Γκονζάλες (84’ Κωνσταντινίδης), Λάκης (75’ Κονσεϊσάο), Σάλμον (65’ Ίλιεφ), Χριστοδουλόπουλος.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Μάκης Κατσαβάκης δήλωσε μετά τον αγώνα:
"Δεχθήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη. Στη σπουδαιότερη ευκαιρία που είχαμε για να μπούμε στο παιχνίδι και αναφέραμε στο πέναλτι, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, επί της ουσίας όμως δεν έπιασαν καλή απόδοση οι επιθετικοί μας, αφού δεν δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που θέλαμε. Συν τοις άλλοις δεν είχαμε τη δυνατότητα να φρεσκάρουμε την επίθεσή μας λόγω των απουσιών. Και για μια ομάδα όπως η δική μας, οι έξι απουσίες είναι πάρα πολλές. Ο προπονητής αποφασίζει για τον παίκτη που θα εκτελέσει το πέναλτι κι εγώ έδωσα εντολή στον Μπάρκογλου. Συνεπώς είναι δική μου η ευθύνη."


Τα εισιτήρια που δηλώθηκαν ήταν 5.439 και οι εισπράξεις 100.920 ευρώ. Αριθμός που μας εκπλήσσει καθώς ο κόσμος στο γήπεδο ήταν πολύ περισσότερος…


Κάποιοι κοιμόντουσαν σήμερα στο γήπεδο...

1 σχόλιο:

  1. ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ....ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΑΤΣ ΑΠΟ 0-2 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 80!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ!!!
    ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή