ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

Εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς αναφέρει:

Η Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς δήλωσε ότι, για το συγκεκριμένο αγώνα, θα εκδώσει 17.200 εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένων και των εισιτηρίων διαρκείας, εκ των οποίων 10.000 θα διαθέσει στην Π.Α.Ε ΠΑΟΚ.

Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς, στους οποίους να διατεθούν έως 7.200 εισιτήρια, θα προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα από τις οδούς Πλ. Γεμιστού – Αγ. Δημητρίου και Καυτανζόγλου, θα εισέλθουν από τις θύρες 4, VIΡ, 5 και θα καταλάβουν θέσεις στα αντίστοιχα διαζώματα των θυρών αυτών.

Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της κερκίδας 13, θα προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα από τις οδούς Πλ. Γεμιστού – Αγ. Δημητρίου (καταρράκτες), θα κινηθούν παραπλεύρως του γηπέδου έμπροσθεν της μπουτίκ εξωτερικά θύρας 3 και θα εισέλθουν από τη θύρα 1 και θα καταλάβουν θέσεις στα διαζώματα 210 και 211.

Με μέριμνα της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς, τα ως άνω 7.200 εισιτήρια θα δοθούν αποκλειστικά σε φιλάθλους της ομάδος της και όχι άλλων ομάδων. Εισιτήρια των θυρών 4, VIP, 5 θα διατίθεται σε φιλάθλους της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς από τα υπ αριθ. 3, 4, 5 και 6 εκδοτήρια της οδού Αγίου Δημητρίου.

Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, στους οποίους να διατεθούν 10.000 εισιτήρια, θα προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα από τις οδούς Γ Σεπτεμβρίου – περιμετρική είσοδος παρκινγκ γηπέδου, από οδό Γ Σεπτεμβρίου καθώς και από οδό Κατσιμίδη – περιμετρική είσοδος γηπέδου από Κατσιμίδη, θα εισέλθουν από τις θύρες 10, 11, 12, 13 και 14 και θα καταλάβουν θέσεις στα διαζώματα 217 έως 230 και 116 έως 130.

Εισιτήρια των θυρών 10, 11, 12, 12 και 14 θα διατίθενται σε φιλάθλους της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ από τα υπ αριθ. 1, 2, 7 και 8 εκδοτήρια της οδού Αγίου Δημητρίου.

--------

Για άλλη μια φορά, όπως έγινε και στον αγώνα με Άρη και Ηρακλή, η διοίκηση του Απόλλωνα διώχνει από την κερκίδα για την οποία έχουν πληρώσει, τους φιλάθλους του Απόλλωνα που κατέχουν εισιτήρια διαρκείας για τη θύρα 13. Και μάλιστα τους στέλνει στην κερκίδα των φιλοξενούμενων, στο πέταλο του γηπέδου! Επίσης, για άλλη μια φορά δίνονται περισσότερα εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα, απ' ότι σε εμάς που υποτίθεται ότι παίζουμε στην έδρα μας!

Για έναν ακόμα αγώνα λοιπόν, ο Απόλλων θα παίζει στην ουσία εκτός έδρας! Όπως φαίνεται, η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων δεν λογαριάζει τους φίλους του Απόλλωνα και τη βαθμολογική κατάσταση της ομάδας, παρά προτιμά να κάνει κάποιες παραπάνω εισπράξεις... Η στάση της για πολλοστή φορά δείχνει ότι μας βλέπει απλά ως πελάτες, ως ευρώ και τίποτα παραπάνω. Και μάλιστα καταπατά τα λεφτά των "πελατών" της, στέλνοντας στη χειρότερη θέση του γηπέδου αυτούς που πλήρωσαν για να βλέπουν τον αγώνα από μια καλή θέση, αντί να τους στείλει στην απέναντι πλευρά μαζί με τους υπόλοιπους Απολλωνιστές-"πελάτες", χωρίζοντάς τους έτσι σαν να είναι ξένοι! Με αυτή τη στάση η διοίκηση της ομάδας μας, πικραίνει και προκαλεί για άλλη μια φορά όλους τους Απολλωνιστές... Τέτοιες κινήσεις διώχνουν τον κόσμο του Απόλλωνα από το γήπεδο...

Παρόλα αυτά, πρέπει όλοι οι Απολλωνιστές να πάμε στο γήπεδο την Κυριακή και να υποστηρίξουμε την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου