ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ! ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Αυτή την Κυριακή 2 Μαρτίου και ώρα 4:45 μμ. η ομάδα μας αγωνίζεται με τη Βέροια για την 23η αγωνιστική. Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί «τελικό» για τον Απόλλωνα, καθώς χρειαζόμαστε απαραίτητα τη νίκη για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για παραμονή στην Α’ Εθνική κατηγορία. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα γίνει στο γήπεδό μας, στην Καλαμαριά, όπου αγωνιστήκαμε για τελευταία φορά πριν από 9,5 περίπου μήνες.

Αυτήν την εβδομάδα δεν θα ασχοληθούμε καθόλου με δηλώσεις, ενδεκάδες και οτιδήποτε άλλο αγωνιστικό αφορά τον αγώνα με τη Βέροια. Δεν μας ενδιαφέρει ποιοι θα παίξουν την Κυριακή στο αγώνα, πώς θα παίξουν, τι δηλώσεις θα κάνουν, ποια είναι διοίκηση. Δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά μόνο ο Απόλλων.

Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να σωθεί η ομάδα μας. Γι’ αυτό πρέπει όλοι να κάνουμε το χρέος μας, να πάμε στο γήπεδο. Πρέπει εμείς οι φίλαθλοι του Απόλλωνα να σταθούμε δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα, να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις φωνάζοντας για τον Απόλλωνα και ενισχύοντάς τον έτσι να φτάσει στη νίκη. Ότι και αν έγινε όλο αυτό τον καιρό, πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη και να πάμε στο γήπεδο. Να αφήσουμε στην άκρη όλες τις πίκρες που γευτήκαμε, όλη τη στεναχώρια και να δώσουμε ένα βροντερό παρών στο γήπεδο. Ας αφήσουμε κατά μέρος όλες τις διαφωνίες και ενωμένοι όλοι μαζί ας στηρίξουμε την ομάδα μας. Ο αγώνας αυτός θα γίνει στο γήπεδό μας, άλλος ένας λόγος για να παραβρεθούμε εκεί. Οφείλουμε να πάμε στον αγώνα και να γεμίσουμε το γήπεδό μας. Να δείξουμε ποια είναι η πραγματική μας έδρα. Να δείξουμε την πραγματική μας δύναμη. Όλοι μαζί δίπλα-δίπλα, οργανωμένοι (Τάγμα Ορκισμένων Απολλωνιστών, Club Rossoneri, Θύρα 2 Δυτικών Συνοικιών) και μη, να ωθήσουμε τον Απόλλωνά μας να κατακτήσει τη νίκη.

Αυτή την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Καλαμαριά, στο γήπεδο του Απόλλωνα! Αφήστε τους καναπέδες, τα καφενεία, τις καφετέριες, τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα και ελάτε στο γήπεδο! Απολλωνιστές, Πόντιοι, Καλαμαριώτες ελάτε όλοι στο γήπεδο να σώσουμε το σύμβολο του Πόντου, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς! Όλοι μαζί ενωμένοι να σώσουμε την ομάδα μας!

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΟΝΤΟΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

2 σχόλια:

  1. AINTE OLOI GHPEDO NA SVSOYME THN OMADA FORZA APOLLON REEEEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ....
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή