ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Εργοτέλης - Απόλλων 2-2 (20η Αγωνιστική)

Δύο υπερπολύτιμους βαθμούς άφησε στο Παγκρήτιο ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο οποίος αν και προηγήθηκε με 2-0 του Εργοτέλη, δέχτηκε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να αρκεστεί στην ισοπαλία.
Οι "Πόντιοι" προηγήθηκαν στο 36' με τον Μπρίτο (0-1) και στο 55' ο Μπάρκογλου διπλασίασε τα τέρματά τους (0-2). Όμως στο 82' ο Βακουφτσής μείωσε σε 1-2 για να έρθει στις καθυστερήσεις ο Μάθις να δώσει το... φιλί της ζωής στην κρητική ομάδα
Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δεν θα ήταν υπερβολή αν πούμε ότι "αυτοκτόνησε". Όταν σε ένα παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα "ζωής και θανάτου" έχεις προβάδισμα δύο γκολ δέκα λεπτά πριν τη λήξη του, "απαγορεύεται" η... γκέλα.
Από την άλλη οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου προσπάθησαν με κάθε τρόπο, να σώσουν την παρτίδα, στάθηκαν και τυχεροί στο τέλος και από τη στιγμή που απέφυγαν την ήττα, διατήρησαν "ζωντανές" τις ελπίδες τους για παραμονή...

Διαιτητής: Πολατιάν
Κίτρινες κάρτες: Κορδονούρης, Κένεντι, Φραγκουλάκης, Βακουφτσής - Σαρακατσάνος, Ζαπρόπουλος, Ουέλινγκτον

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Μιλάντιν(76` Μάθις), Κορδονούρης, Χίμπλινγκερ, Κένεντι, Γραμμόζης, Τάσιτς(73` Φραγκουλάκης), Μελισσάς(59` Μπουντιμίρ) Δ. Κοιλιάρας, Βακουφτσής, Ογκουνσότο.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κόβατς, Μουράφσκι, Κόλτσης, Σαρακατσάνος, Μπρίτο(76` Σπυριδάκης), Γαλανόπουλος, Παπαδόπουλος, Ουέλινγκτον, Ζαπρόπουλος(58` Σικόφ), Χετεμάϊ(72` Κοντοδήμος), Μπάρκογλου.

Με 16 ποδοσφαιριστές κατέβηκε η αποστολή του Απόλλωνα στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Αφού η ομάδα μας βρήκε τον μπελά της με την υπόθεση Βάλνερ, αποφάσισαν να μην δηλώσουν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη τους Καραλιόπουλο και Φαβάλι που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής, ως τιμωρημένοι, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Επειδή η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα αποφάσισε την επανάληψη του εν λόγω αγώνα, οι άνθρωποι του Απόλλωνα δεν θέλησαν να έχουν μπλεξίματα με τυχόν μη νόμιμη συμμετοχή των δύο παικτών και πήραν την απόφαση να μην τους δηλώσουν.
Και το ερώτημα που τίθεται είναι: Γιατί η διοίκηση της ομάδας μας δεν ζήτησε να ενημερωθεί από τους αρμόδιους και δεν έψαξε το θέμα ώστε να είναι σίγουροι για το τι πρέπει να πράξουν με τους δύο ποδοσφαιριστές μας, παρά άφησαν την ομάδα να κατέβει στον αγώνα με 16 ποδοσφαιριστές, αποκλείοντας την τελευταία στιγμή δύο από φόβο για τη νομιμότητα της συμμετοχής τους; Και εάν ήξεραν, ότι δεν μπορούν να αγωνιστούν οι δύο ποδοσφαιριστές, γιατί δεν φρόντισαν να συμπεριληφθούν στην αποστολή δύο από αυτούς που αρχικά έμειναν εκτός;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου