ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

Aστέρας Τρίπολης - Απόλλων 1-1 (22η Αγωνιστική)

Παρά το προβάδισμα που πήρε στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Απόλλων Καλαμαριάς "απέδρασε" με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας από την Τρίπολη, μετά το 1-1 με τον Αστέρα. Ο Χετεμάι χρίστηκε σκόρερ για τους "κοκκινόμαυρους", ενώ ο Φιλόμενο απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο 38'.
Ο Απόλλων κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Αστέρα Τρίπολης και να τον «σοκάρει» με το γκολ του Χετεμάι μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα. Ο Σαρακατσάνος προσπάθησε με σέντρα να τροφοδοτήσει κάποιον συμπαίκτη του, η μπάλα έφτασε τελική στον Χετεμάι, ο οποίος από πλάγια θέση σκόραρε μπροστά σε κενή εστία.
Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βρουν τρόπους να ισορροπήσουν τον αγώνα, όταν οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη πίεζαν πολύ και έφταναν συχνά-πυκνά στην περιοχή του Αμπάρη. Με έξυπνη τακτική και πιέζοντας ψηλά την ομάδα του Πάουλο Κάμπος, οι «κοκκινόμαυροι» την κράτησαν μακριά από την περιοχή της, δημιουργώντας της πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης και στην πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία ο Αστέρας ευτύχησε να ισοφαρίσει. Ο Μασάρα έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Φιλομένο έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Κόβατς για γράψει το 1-1.
Πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Απόλλων απείλησε εις διπλούν την εστία των γηπεδούχων με την εκτέλεση φάουλ του Καραλιόπουλου και το σουτ του σκόρερ Χετεμάι, ωστόσο με την επέμβαση του τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια με το 1-1.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν αρκετά καλός με τις δύο ομάδες να κυκλοφορούν τη μπάλα και να προσφέρουν καλό θέαμα, ωστόσο καμία δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα της έδινε τη νίκη και αρκέστηκαν στο να μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις.

Διαιτητής: Γιαννόπουλος
Κίτρινες: Καρντόσο, Μασάρα, Οφρυδόπουλος - Σαρακατσάνος, Φαβάλι, Αμπονσά, Κόλτσης

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: (Κάμπος): Αμπάρης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Οφρυδόπουλος, Μασάρα, Κυριάκος (77` Ζεάν Κάρλος), Νταμόντε, Καρδόσο, Παβόνι (69` Ροζέριο), Τσέζαρεκ (70` Ιωάννου), Φιλομένο.

ΑΠΟΛΛΩΝ: (Κατσαβάκης): Κόβατς, Κόλτσης, Παπαδόπουλος, Γκονσάλβες, Ζαπρόπουλος (46` Αμπονσά), Χετεμάι (76` Σίκοφ), Μπάρκογλου, Φαβάλι, Καραλιόπουλος, Μουράφσκι, Σαρακατσάνος (64` Κοντοδήμος).

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Μάκης Κατσαβάκης, δήλωσε μετά τον αγώνα: "Είναι πολύ καλή ομάδα ο Αστέρας. Δεν είναι εύκολο να την αντιμετωπίσεις. Εμείς μπορούσαμε αν βγάζαμε μια καλή πάσα στις 3 τελικές επιθέσεις, να κερδίζαμε. Μας πίεσε ο Αστέρας, αλλά ανταπεξήλθαμε. Δεν κοιτάμε τα άλλα αποτελέσματα, βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς από εδώ και πέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου