ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2008

Με οδηγό την περσινή νίκη επί του ΠΑΟΚ...

Ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Μάκης Κατσαβάκης, έκανε ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 16:45 στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο) τις εξής δηλώσεις:«Ο αγώνας, που μας περιμένει, με τον ΠΑΟΚ αποτελεί για μας ένα σημαντικό παιχνίδι. Με όλα αυτά που έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο διάστημα και τις απουσίες που έχουμε, καλούμαστε να ανασυνταχτούμε και, με πολλή πίστη, να χτυπήσουμε το ματς στοχεύοντας ακόμα και στους τρεις βαθμούς. Ο αντίπαλός μας προέρχεται από μία μεγάλη νίκη, έχει ενισχυθεί και θα έχει τεράστια συμπαράσταση από τον πολυπληθή λαό του. Θέλουμε κι εμείς τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Να μας βοηθήσουν, όπως έκαναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό καθώς και σε άλλα παιχνίδια. Ελπίζω να πραγματοποιηθεί ένα ματς σε αθλητικά πλαίσια, όπως ακριβώς επιτάσσει η προϊστορία των δύο ομάδων. Δύο σωματείων, που είναι αντίπαλα μόνο 90 λεπτά, μέσα στον αγωνιστικό χώρο».


Στην αποστολή της ομάδας μας, μετέχουν οι εξής είκοσι παίκτες: Amponsah, Favalli, Hetemaj, Kovac, Murawski, Sikov, Vela, Wellington, Γιάννου, Ζαπρόπουλος, Καραλιόπουλος, Καραμανλής, Κελπέκης, Κόλτσης, Κοντοδήμος, Μπάρκογλου, Παπαδόπουλος, Σαμουηλίδης, Σπυριδάκης και Ψιάνος.

-------
Αν και φέτος έχουμε αρκετές απουσίες και θα παίζουμε εκτός έδρας στην ουσία, μακάρι να επαναλάβουμε τον περσινό θρίαμβο (3-1 επί του ΠΑΟΚ). Έστω αυτή τη φορά και με μισό γκολ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου