ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

Τιμωρείστε τον Κοβάσεβιτς

Η εγκληματική ενέργεια του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής μεταξύ Απόλλωνα και Ολυμπιακού παραμένει ατιμώρητη. Ο διαιτητής του αγώνα, ο επόπτης και ο παρατηρητής, όλοι τους έκλεισαν τα μάτια στη δολοφονική αγκωνιά εκτός φάσης του Κοβάσεβιτς στον Μουράφσκι. Μια αγκωνιά που είδε όλη η Ελλάδα από την τηλεόραση, εκτός από τη διαιτησία του αγώνα, που αρνήθηκε να του δώσει την κόκκινη κάρτα, και τους υπεύθυνους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όλοι θυμόμαστε την περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Αλμπάν Μπούσι, ο οποίος πέρυσι τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό και χρηματικό πρόστιμο, για τις χειρονομίες προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού και το φτύσιμο στον Παπαδόπουλο. Αμέσως μετά τον αγώνα, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα καταδικάστηκε από όλους τους "τηλεδικαστές" των καναλιών και επενέβη άμεσα για την τιμωρία του εκτός από την ΕΠΟ και ο εισαγγελέας!

Αντίθετα, τώρα στην περίπτωση του Κοβάσεβιτς κανείς δεν μιλάει, κανείς δεν ζητάει την τιμωρία του. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, όπως αποδεικνύει και το βίντεο του αγώνα, χτυπά εκτός φάσης με αγκωνιά τον Μουράφσκι στο λαιμό! Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για την εγκληματική αυτή ενέργεια του Κοβάσεβιτς, που είναι καταφανέστατο ότι έγινε με πρόθεση. Και το χτύπημα αυτό είναι στην κυριολεξία εγκληματικό, καθώς ο Μουράφσκι θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να είναι μακαρίτης, αν τον πετύχαινε στην καρωτίδα. Επίσης, αυτή η ενέργεια προάγει τη βία, τη στιγμή μάλιστα που γίνονται προσπάθειες για να σταματήσει η βία στα γήπεδα. Και όχι μόνο προάγει τη βία, αλλά δίνει και το κακό παράδειγμα στους μικρούς φιλάθλους, που έχουν ως πρότυπα τους διάσημους ποδοσφαιριστές.

Πώς λοιπόν κύριοι διαιτητές, κύριοι της ΕΠΟ και κύριοι της Superleague (ή μάλλον καλύτερα της "
SuperΚλίκας") αφήνετε ατιμώρητη μια τέτοια εγκληματική ενέργεια; Που είναι ο εισαγγελέας, γιατί δεν παρενέβη σε αυτή την περίπτωση; Αν αυτή η πράξη είχε γίνει από παίκτη του Απόλλωνα, αυτή τη στιγμή θα βρισκόταν στη φυλακή! Επιτέλους, αντιμετωπίστε με ίσους όρους και ισονομία όλες τις ομάδες και σταματήστε να δίνετε άσυλο σε κάποιες συγκεκριμένες. Υπερασπιστείτε την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου, όση πλέον έχει απομείνει. Οφείλετε να είστε αντικειμενικοί και αμερόληπτοι προς όλες τις ομάδες και όχι να κάνετε τα στραβά μάτια εξυπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα. Οφείλετε να τιμωρήσετε τον Κοβάσεβιτς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου