ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!

Φίλαθλοι του Απόλλωνα. Φίλοι Πόντιοι. Η ομάδα μας, η ομάδα των απανταχού Ποντίων, ο Απόλλων Καλαμαριάς, για άλλη μια χρονιά παλεύει για τη σωτηρία της στην Α’ Εθνική κατηγορία. Η απογοήτευση είναι μεγάλη, καθώς από την επάνοδο του Απόλλωνα στην Α’ Εθνική, ο μόνος στόχος είναι η παραμονή και τίποτα παραπάνω. Δυστυχώς την κατάσταση αυτή συνοδεύει η απογοητευτική παρουσία του κόσμου στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας. Σε κάθε αγώνα (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) στις κερκίδες του Απόλλωνα βρίσκονται οι ίδιοι 500-1000 φίλαθλοι, με αποτέλεσμα το γήπεδο (και πόσο μάλλον τώρα που αγωνιζόμαστε στο Καυταντζόγλειο) να είναι στην ουσία άδειο και η όψη των κερκίδων να είναι απογοητευτική. Πλέον είμαστε η ομάδα που σε κάθε αγωνιστική δηλώνει τα λιγότερα εισιτήρια. Έτσι, έχουμε χάσει όλο το σεβασμό όχι μόνο από τις διαιτησίες και τους διοργανωτές του πρωταθλήματος, αλλά και από τον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας, ακόμη και από τους ίδιους τους παίκτες της ομάδας μας. Λένε, όπως λέγαμε και εμείς, πώς είναι δυνατόν να παίζουν στην Α’ Εθνική ομάδες με 300 μόνο φιλάθλους και τώρα η ομάδα μας θεωρείται ως μία από αυτές! Που είστε όλοι εσείς που στη Β’ Εθνική γεμίζατε το γήπεδο και φωνάζατε για τον Απόλλωνα; Που είστε όλοι εσείς που σε κάθε αγώνα φωνάζατε για την άνοδο του Απόλλωνα στην Α’ Εθνική; Γιατί πλέον έχει χαθεί η ιαχή Απόλλων, που ο αντίλαλος της σε κάθε αγώνα ακουγόταν σε όλη την Καλαμαριά; Πώς μπορείτε πλέον να αδιαφορείτε για αυτή την ομάδα; Τις μεγάλες ομάδες δεν τις κάνουν μόνο οι διοικήσεις και οι παίκτες τους, αλλά και ο κόσμος τους. Ο Απόλλων είναι μεγάλη ομάδα, όμως όπως φαίνεται θα πρέπει να λέμε ότι ο Απόλλων ήταν μεγάλη ομάδα. Πώς είναι δυνατόν ο Απόλλων να κόβει τριψήφιο αριθμό εισιτηρίων και να αγωνίζεται σε σχεδόν άδειες κερκίδες, καταντώντας έτσι ανύπαρκτος οπαδικά σε αντίθεση με άλλες πολύ μικρότερες από αυτόν ομάδες; Πλέον έχουμε γίνει περίγελος εκτός από αγωνιστικά και οπαδικά. Πολλοί τώρα λένε ότι ο Απόλλων δεν αξίζει να βρίσκεται στην Α’ Εθνική, καθώς δεν έχει φιλάθλους.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να αποδείξουμε ότι υπάρχουμε, να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε μόνο 500 άτομα, να αποδείξουμε ότι ο Απόλλων είναι μεγάλη ομάδα με κόσμο. Ελάτε όλοι στο γήπεδο και συμπαρασταθείτε στην ομάδα.

Ελάτε στο γήπεδο και φωνάξτε για τον Απόλλωνα.
Ελάτε στο γήπεδο και βροντοφωνάξτε το «ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΟΝΤΟΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ» και «ΑΠΟΛΛΩΝ ΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ».


Να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα ότι ο Απόλλων δεν είναι μια μικρή ομάδα με μερικούς ξεχασμένους φιλάθλους. Να αποκτήσουμε ξανά το σεβασμό όλων και πρώτα από όλα από τους παίκτες και τη διοίκηση αυτής της ομάδας. Να τους δείξουμε ότι δεν αγωνίζονται σε μια μικρή ομαδούλα, όπου μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και να απαιτήσουμε τα αυτονόητα. Να αποδείξουμε ότι δεν μας αρκεί η κατασκευή ενός γηπέδου-μινιατούρα 10000 θέσεων. Να δείξουμε σε όλους ποια είναι η πραγματική δύναμη της ομάδας όλων των Ποντίων. Άλλες ομάδες κάνουν συλλαλητήρια. Εμείς ας κάνουμε το ελάχιστο, ας πάμε στο γήπεδο να υποστηρίξουμε την Απολλωνάρα μας. Αφήστε τους καναπέδες, τα ντιβάνια, τα καφενεία, τις καφετέριες και ελάτε στο γήπεδο. Ο Απόλλων δεν θα αντέξει για πολύ ακόμα χωρίς κόσμο και δεν μπορεί να γίνεται έρμαιο της διάθεσης του καθενός. Αφήστε κατά μέρος την πικρία και την απογοήτευση που όλοι οι Απολλωνιστές έχουμε και πάτε στο γήπεδο.

Ο Απόλλων είναι η μόνη μεγάλη πραγματική ομάδα του ποντιακού ελληνισμού, η μόνη ομάδα που στη φανέλα της έχει το έμβλημα του Πόντου, το μονοκέφαλο αετό, γι' αυτό και πρέπει να στηριχθεί από όλους τους Ποντίους.

Επιστρέψτε στο γήπεδο! Στηρίξτε τον Απόλλωνα! Αρχής γενομένης από τον επόμενο αγώνα. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! Να μη λείψει κανείς...




ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΟΝΤΟΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΠΑΣ ΜΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΟΣ, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΕΣΤΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου