ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2008

Απόλλων - Λάρισα (5η φάση Κυπέλλου Ελλάδος)

Αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου στις 17:50, η ομάδα μας αγωνίζεται με τη Λάρισα στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Κάποιοι λένε ότι ο θεσμός του κυπέλλου δεν μας ενδιαφέρει, καθώς δεν αποτελεί στόχο της ομάδας και ότι προέχει μόνο η παραμονή στην Α' Εθνική. Κάνετε λάθος κύριοι. Ο Απόλλων οφείλει να πρωταγωνιστεί σε όλους τους θεσμούς. Το απαιτεί η Ιστορία του, το απαιτούμε οι φίλαθλοί του. Το κύπελλο πρέπει να αποτελεί στόχο της ομάδας. Ο Απόλλων πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι μεγάλο, να κάνει ένα μεγάλο βήμα, να ξεφύγει από τη μιζέρια. Αυτό μπορεί να είναι το κύπελλο, ένα κύπελλο που αποτελεί ανεκπλήρωτο όνειρο πολλών γενεών Απολλωνιστών. Ως πότε θα περιμένουμε να δούμε τον Απόλλωνα πρωταγωνιστή και τροπαιούχο; Θα προλάβουμε να τον δούμε ή θα "φύγουμε" και εμείς με τον καημό; Μην μικραίνετε άλλο την ομάδα μας. Καταλάβετε το: Θέλουμε το κύπελλο!!!



Στην αποστολή του Απόλλωνα μετέχουν οι εξής παίκτες: Brito, Bushi, Favalli, Kovac, Sikov, Vela, Wellington, Γαλανόπουλος, Καραλιόπουλος, Καραμανλής, Κελπέκης, Κόλτσης, Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Σαμουηλίδης, Σαρακατσάνος, Σπυριδάκης, Στάθης, Χατζηβασιλειάδης και Γιάννου.

1 σχόλιο:

  1. Με απουσίες κόντρα στην ΑΕΛ
    Με προγραμματισμένες απουσίες θα παραταχθεί αύριο (10/1) ο Απόλλων Καλαμαριάς την ομάδα της Λάρισας, για το Κύπελλο Ελλάδος. Συγκεκριμένα, δεν θα αγωνιστούν ο Περόνε, ο Αμπονσά, ο Μουράφσκι, ο Ζαπρόπουλος και ο Ψιάνος. Οι τρεις πρώτοι για να προφυλαχθούν ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ την προσεχή Κυριακή και οι άλλοι δύο λόγω τραυματισμού.

    Περισσότερο με πρόβα τζενεράλε για το παιχνίδι πρωταθλήματος, την Κυριακή με τον ΟΦΗ, θα μοιάζει για την ομάδα της Καλαμαριάς η αναμέτρησή της με την Λάρισα για το κύπελλο Ελλάδας. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο Μάκης Κατσαβάκης πήγε σήμερα στον Εύοσμο και παρακολούθησε το παιχνίδι κυπέλλου του Αγροτικού Αστέρα με τους Κρητικούς.

    Τέλος, ο Ηλίας Δαμήλος, πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων, διέψευσε για ακόμα μία φορά το ενδεχόμενο να παραχωρήσει το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή