ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008

Αγώνας επιβίωσης με τον Ο.Φ.Η.

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008 και ώρα 15:00 στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο, η ομάδα μας αγωνίζεται κόντρα στον Ο.Φ.Η. σε έναν αγώνα επιβίωσης. Δυστυχώς ενώ είμαστε στην 16η αγωνιστική μιλάμε για έναν αγώνα ζωής και θανάτου. Ο Απόλλων βρίσκεται στη 14η θέση με 13 μόνο βαθμούς και ο Ο.Φ.Η. μια θέση ψηλότερα με 14 βαθμούς. Έτσι και οι δύο ομάδες χρειάζονται επειγόντως τη νίκη. Για την ομάδα μας τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα, καθώς ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Μετά τον αγώνα με τον Ο.Φ.Η. ακολουθούν οι εξής αγώνες: εκτός έδρας με τον Άρη και τον Πανιώνιο, εντός με Ολυμπιακό, εκτός με Εργοτέλη, εντός με ΠΑΟΚ, εκτός με Αστέρα Τρίπολης κτλ.. Έξι αγώνες στους οποίους μπορεί να μην πάρουμε ούτε έναν βαθμό, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας μας και τη μη ενίσχυσή της με μεταγραφές. Έτσι, εάν δεν νικήσουμε τον Ο.Φ.Η. και δεν πάρουμε τους τρεις βαθμούς (η ισοπαλία είναι σαν ήττα), τότε η ομάδα μας θα έχει βάλει θεμέλια για σίγουρη πτώση στη Β' Εθνική κατηγορία...

Εμείς οι Απολλωνιστές, έχουμε χρέος να παραβρεθούμε όλοι στο γήπεδο και να ενισχύσουμε την Απολλωνάρα μας. Κάτι που πρέπει να γίνεται σε κάθε αγώνα (αλλά δυστυχώς δεν γίνεται), πόσο μάλλον σε αυτόν που είναι αγώνας "τελικός". Αφήστε την πικρία και την απογοήτευση και ελάτε όλοι στο γήπεδο! Πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα να πάρει τη νίκη. Πρέπει να πάμε όλοι στο γήπεδο για να απαιτήσουμε από τους παίκτες μας να τα δώσουν όλα και να παλέψουν για τη νίκη. Να πάμε στο γήπεδο για να απαιτήσουμε από τη διοίκηση την ενίσχυση της ομάδας μας. Ο αγώνας με τον ΟΦΗ είναι ο πλέον σημαντικός, αν χάσουμε χαθήκαμε... Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!




Η αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: Kovac, Κελπέκης, Γαλανόπουλος, Κόλτσης, Παπαδόπουλος, Καραλιόπουλος, Sikov, Murawski, Vela, Bushi, Perrone, Brito, Favalli, Λαζαρίδης, Ψιάνος, Γιάννου, Wellington, Σπυριδάκης, Σαρακατσάνος και Σαμουηλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου