ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008

Δεν θα γίνουν μεταγραφές!

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Μάκης Κατσαβάκης, δήλωσε στη χτεσινή συνέντευξη μετά τον αγώνα με τη Λάρισα, ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές! Συγκεκριμένα σε ερώτηση για τις μεταγραφές της ομάδας ο προπονητής μας είπε τα εξής: «Όπως βλέπετε δεν υπάρχει τίποτα. Δεν υπάρχουν χρήματα όπως αντιλαμβάνομαι. Αυτή είναι η κατάσταση μ' αυτά τα παιδιά θα παλέψουμε. Γι' αυτό θέλω να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά για να προχωρήσουμε.»

Την ώρα που όλες οι αντίπαλες ομάδες ενισχύονται, εμείς δεν κάνουμε απολύτως τίποτα, παρόλο που η ομάδα χρειάζεται άμεσα ενίσχυση. Βρισκόμαστε στην 14η θέση του πρωταθλήματος, θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αλλά μεταγραφές δεν πρόκειται να γίνουν! Έτσι, αφού αποκλειστήκαμε και από το κύπελλο, οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή, στον υποβιβασμό της ομάδας μας.

Αγαπητή διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων, κύριε Δαμήλε, τι προτίθεστε να κάνετε; Θέλετε να καταστρέψετε την ομάδα μας; Θέλετε να μας ρίξετε ξανά στη Β’ Εθνική; Ποιος είναι ο στόχος σας; Πάτε να κάνετε αυτά που κάνατε στην Καλαμάτα; Είναι δυνατόν να μην προσπαθείτε καν να ενισχύσετε την ομάδα, αφήνοντας την στο έλεος του Θεού; Εάν δεν θέλετε να κάνετε μεταγραφές, εάν δεν σας ενδιαφέρει η πορεία και το μέλλον του Απόλλωνα, τότε τι θέλετε να κάνετε εδώ; Δεν μπορείτε να παίζετε με την ομάδα μας. Δεν μπορείτε να τρελαίνετε τον κόσμο του Απόλλωνα. Επιβάλλεται να ενισχύσετε την ομάδα άμεσα! Κάντε μεταγραφές ουσίας εδώ και τώρα! Κάντε μεταγραφές τώρα, αλλιώς φύγετε τώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου